[]

Yeni alınan aracın mtv ikinci taksidi

selamlar

Bugün itibari ile yeni bir araba aldım. aldığım arkadaş yanlışlıkla MTV ikinci taksidini de ödemiş.
ama ben şimdi baktım, bende ikinci taksit ödenmemiş görünüyor.

arabayı ben yeni aldığım için bu verginin mükellefi otomatik olarak ben mi oluyorum? arkadaşın ödediği ikinci dönem taksit devletimizin kasasına gelir olarak yazılıyor mu?

nasıl oluyor bu işler bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

eğer arkadaş ödediği için benim borcumun görünmemesi gerekiyorsa, bir şekilde halledip arkadaşa parasını ödemek istiyorum çünkü.

 
ivd.gib.gov.tr

Buradan bakın ikinci taksit için. Ödendiyse gözükmez. Ben ilk taksidi ödedim, sadece ikinci taksit gözüküyor. Ödediyse ve sistemden düşmediyse de, öyle bir durum varsa dekontu versin size ödediğine dair. Vergi dairesiyle görüşüp ona göre oradan okey aldıktan sonra karşı tarafa ödeme yapın.
  • Arthur Dayne  (22.03.22 14:15:38 ~ 14:16:13) 
@arthur: oradan baktım ben de. borç görünüyor halen. 1-2 gün bekleyeyim sisteme düşmesi için ben yine. sonrasında hareket ederim.


  • teritori  (22.03.22 14:26:24) 
Temmuza kadar bekleyin, ödeme çıkmazsa arkadaşa yollarsınız parasını.


  • John Bloor  (22.03.22 18:14:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.