[]

Anneme randevu alamıyorum.

Annem için onkoloji bölümünden randevu almaya çalışıyorum kontrol muayenesi için fakat mhrs artık onkolojiden direkt randevu vermiyormuş. Muayene periyodu da epey geçti artık çok bekletmek istemiyorum.

Kendisi yaşlı/hasta olduğu için kendim direkt Göztepe Şehir Hastanesi Dahiliye bölümüne gitsem onkoloji'den randevu alabilir miyim acaba?

Yoksa ille kendisini görücez derler mi?

 
doğrudan onkoloji sekreterliğine gideceksiniz onlar randevu oluşturuyor. annenizle gitmeniz daha iyi olur çünkü randevu verirken kan testide giriyorlar aynı gün onuda yaptırmış olursunuz. 2-3 gün sonra randevuya test sonuçlarıyla birlikte gidersiniz.geçen senelerde durum böyleydi değişiklik olduysa bilemeyeceğim.
geçmiş olsun.

  • astronom bey  (22.03.22 11:45:45) 
ozellikli birimlerden (onkoloji vs) direkt randevu alinamiyor. once dahiliyeden hastanin ekraninda bir islem yapiliyor ondan sonra randevular aciliyor. ve bu islemin belli bir suresi var sanirim bir yil gibi. o yuzden once dahiliye doktoruna durumu anlatmaniz gerekiyor. ben babam icin dahiliye doktoruna kendim gitmistim hastayi gormek istemisti. ben de bir sekilde goturdum ve doktor onko randevusunu acti.

gecmis olsun. buyuk hastanelere degil de semtinizde semt poliklinigi varsa once oraya dahiliye doktoruna bir rica edin. illa hastayi gormek istiyorum derse o sekilde ilerlersiniz.

bu arada astronom bey'in soyledigi daha mantikli. ilgili hastanenin onko sekretligi sizi daha iyi yonlendirir.
  • exlibris  (22.03.22 12:11:20 ~ 12:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.