[]

Netflix'te Kore Dizisi Önerisi

Bu sırrımı sadece sizlerle paylasiyorum sevgili duyuru sakinleri; ben Kore dizisi bağımlısı oldum sanırım. Batak gibi bir şey bu diziler; izlemeye başladınız mı cikamiyorsunuz işin içinden. İşin komiği dünya üzerinde ne kadar klişe varsa hepsi bu dizilerde mevcut ama yine de izletiyor. Yıllarca Kore dizisi izleyen arkadaşlarımla dalga gectigim için şimdi kimseye soramiyorum tabii.

Yemek yerken, ütü yaparken, etrafı duzenlerken, boş boş bu dizileri izlemeyi çok seviyorum. Beş dakika içeriye gidip gelsem de konuyu kaçırmış olmuyorum en basitinden.

Simdiye kadar izlediklerim; oh my venus, HomeTown Cha Cha Cha, my secret romance, lovestruck in the city, coffee prince.


Netflix'te bulunan 'al bak bunu da izle' dediğiniz Kore dizisi önerisi varsa alabilirim. Teşekkür ederim şimdiden herkese.

 
bu bahsettiğin diziler trtdeki kore dizileri gibi mi? saraydaki mücevher falan?


  • neira  (21.03.22 23:01:44) 
-My Mister (En güzel dizilerinden birisi, ostlarıda çok güzeldir.)
-Stranger (Diğer adı Secret Forest)(Hukuk dizisi ama ben çok beğendim)
-Kingdom (Zombi dizisi ama güzeldir tavsiye ederim, zaten kısa)
-Six Flying Dragons (Tarihi dizi severseniz eğer bunu şiddetle öneririm.)
-Signal (Bu açık ara en iyi kore dizilerinden)
-You Are Beautiful (Bu 2009 yapımı falan ama coffe prince sevdiyseniz bunuda seversiniz)
-Fated to Love You (Ağlamaya ihtiyacınız varsa bunu öneririm:)))
-Vagabond (Aksiyon severseniz bu iyidir.)

Ben çok eski izleyiciyim, yaklaşık 5 yıldır çok az seyrediyorum, eğer sormak istediğiniz bir dizi olursa memnuniyetle cevaplarım:)))
  • hayalhayal  (21.03.22 23:02:30) 
Neira, hayır ilgisi yok. Abuk sabuk romantik komedi bunların hepsi.


  • fraise  (21.03.22 23:02:31) 
Vincenzo iyi diye duymuştum.


  • peki madem  (22.03.22 00:03:18) 
stranger +1 güzel dizi ama ben 2. sezonda koptum. izleyeceksen peşpeşe izlemeni tavsiye ederim, çok karakter var çok olay var karışıyor sonra.

mad for each other. romantik-komedi biraz da polisiye. çerezlik niyetine iyi gidiyor.
  • mattiadestro  (22.03.22 04:30:23) 
Vincenzo
Crash Landing on you
Sisyphus
Vagabond
It's Okay to Not Be Okay
Descendants of the Sun
  • king lizard  (22.03.22 05:56:15) 
My mister +500


  • respect  (22.03.22 09:44:30) 
Bir tek Romance is a Bonus Book diye bir Kore dizisi seyrettim. Çok klişeydi ama arada ve sonda çıkan günlük yazıları hoşuma gitti, bir samimiyet yakalamışlar, sıcak geldi.


  • tiny penny  (22.03.22 11:38:58) 
ben de ayrı bir kore dizisi bağımlısıyım. since 2009 :D bu zamana kadar varın siz düşünün hem ne kadar klişe hem de ne kadar keyifli diziler izlediğimi.
-vincenzo
-memories of the alhambra
-crash landing on you
-lawless lawyer
-romance is a bonus book
-descendants of the sun
-jealousy incarnate
-suspicious partner
-answer me 1997
-fated to love you
ve fantastik olarak her zaman göz bebeğim olacak olan goblin i tavsiye verebilirim.
önerirken azıcık güncel gittim eskiler bazen meeh kalıyo şu an bakınca :)
tüm dizilerin ostlarını da ayrı ayrı güzel.
  • chanandler bong  (22.03.22 14:18:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.