[]

iphone - 5g wifi

13 aldım yeni. 5g ağına bağlanmıyor. yakınındayken bağlanıyor ama çok geçmeden kopuyor. genel bir sorun varmış sanırım kullandığı donanımdan ötürü. ne yapmalı bunu? teli sıfırlamak istemiyorum çünkü zaten yeni kuruldu. servise vermeden önce bi yöntem kaldı mı?




 
5g dediğiniz 5ghz mi yoksa lte’nin bir üstü olan 5. Nesil mobil ağ mı? Sanırım Wi-Fi’yi kastediyorsunuz. Modemden telefona sabit ip vermeyi deneyebilirsiniz ya da kanal değişikliğini fakat 5ghz’nin menzili kısadır zaten, ondan da olabilir.


  • orient blue  (21.03.22 13:54:18) 
5g bağlantı mesafesi zaten kısadır.
duvar varsa 3-5 metre yoksa 5-10 olsun olsun iyi ihtimalle. kronik sorun var mı bilmiyorum ama mesafe bu aralıklarda değilse zaten yapacak bir şey yok.

  • tenyalar bagirsakta yasar bagirmasakta  (21.03.22 15:28:32) 
Çok geçmediyse alalı, iade hakkınızı kullanabilirsiniz.


  • Arthur Dayne  (21.03.22 15:59:47) 
Modem arayüzünde, 5GHz kısmı içinde bant genişliğini 80 Mhz Kontrol Kanalı kısmını da 120/80 yapmanız yeterli.

Bu sorun telefonla ilgili değil, modemin yayınıyla alakalı.
  • foolrules  (21.03.22 16:13:56) 
Modem arayuzu konusunu deneyecegim tesekkurler

Sorun su ki bundan once samsung s10 kullaniyordum ve 2 oda oteden cekiyordu ancak iphone13 performansi bu noktada cok kotu o yuzden yazilimsal bi mudahaleyle cozulecegini dusunmustum ben de
  • KidLazer  (21.03.22 22:27:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.