[]

Altın

Bugün uzun vadeli yüklü miktarda altın alacağım. Alsam mı beklesem mi?




 
Savaşta anlaşma çıkma ihtimali korkutuyor


  • mg3929  (21.03.22 10:47:33) 
Savaş devam ederse altın artar.
Savaş kısa sürede biter ve FED istikrarlı bir şekilde faiz artırımlarına başlar ve sürdürürse altın düşer.
Sadece iki parametre kullanarak iki zıt sonuca ulaştık.
Parametre sayısı sonsuza kadar çıkarılabilir.
  • Mirket  (21.03.22 10:51:00) 
bir miktar daha düşecek gibi ons 1850'leri görebilir ama şu an da fena değil yani al ya da alma diyemem de alırsın sonra biraz düşerse üzülmeyeceksen olabilir, kademeli alım en iyisidir genelde. esas yükselişi daha başlamadı.


  • tiny penny  (21.03.22 14:10:02 ~ 14:10:36) 
hiçbir zaman yüklü alım yapma, destek direnç seviyelerini belirleyip kademeli alım yapmak zarar açısından en mantıklısı olur.


  • al basmadan donu var  (21.03.22 16:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.