[]

Breaking bad mi prison break mi?

Çok yoğun tempo sonrası 2 hafta boşum, sonra yine tempo olacak. Boşlukta kafamı dağıtacak ve saracak bir dizi izlemek istiyorum. Uzun olsun diye eskilerden izleyeyim dedim. Dexter House vs çok severim. Bu ikisini izlemedim, hangisine başlayayım?




 
Breaking bad


  • kisa  (21.03.22 01:56:16) 
Breaking Bad'e 7 defa falan başlayıp 3. bölümden öteye geçemedim sanırım genel beğeninin aksine, o nedenle Prison Break diyorum.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (21.03.22 01:57:02) 
breaking bad.
yalnız 5.-6. bölümden sonra açılıyor, sabretmeniz lazım.
sonra bırakamazsınız zaten.
  • blatta hiberna  (21.03.22 02:05:09) 
breaking bad her türlü
prison break- lisede olsam severdim

  • megacracker  (21.03.22 02:17:53) 
breaking bad


  • icim urperiyor  (21.03.22 02:22:34) 
Bb'den vakit artarsa pb sadece 2 sezon, o da araya çerezmik.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (21.03.22 05:45:22) 
Breaking Bad'i bir defa izlemeye calistim, sanirim yedi bolum izledim. Daha fazla tahammul edemedim.

Prison Break'in ilk sezonu diyorum.
  • sopiro  (21.03.22 06:24:37) 
prison break'te anlık sorunlar çözülür, breaking bad'te sorunlar kara delik gibidir.
prison break'te başrol tehlikeyi kendi yaratıp çözer, breaking bad'te tehlike başrolün kendisidir.
prison break'te sezonlar zorlamadır, tutunca devamını çektik kafasındadır. spoiler vermek gibi olmasın ama la casa de papel'in zorlama mekan seçimleri burada da görülür. hele dexter gibi yıllar sonra gelen bir sezon vardır ki dünyada daha zorlama bir sezon daha çekilemeyebilir.
breaking bad'te ise her şey nakış gibi işler. ilk bölüm çekilirken dizi finali de bellidir. bu işleyiş o kadar sevilir ki yıllar sonra gelen better call saul spin off'u dizinin kendisine bile kafa tutar, yıllar sonra çekilen ozark dizisi sırf ona benziyor diye göz kırpmadan izlenir.
  • onemoremile  (21.03.22 09:27:27) 
Breaking bad 3 defa başladım bitiremedim. Prison break diyorum.


  • curukturpkokusu  (21.03.22 10:37:37) 
İkisi birden


  • basond  (21.03.22 13:32:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.