[]

Ataşehir’de yaşam

Örnek mah ve esatpaşa mah nasıl bir muhittir? Satılık ev ilanlarında ataşehir içinde en uygun fiyatllı evler bu mahallelerde. Ataşehir’i hiç bilmediğim için bilenler yazarsa çok sevinirim.




 
Örnek'in emaar'a yakın yerleri fena değil, kalan yerler nezih değil. Esatpaşa da öyle ama oranın nezihlik oranı örnek'e göre bir tık iyi.

Daha az gelişmiş sanıyordum oraları ama bir ara çok gidip geldim sandığımdan iyi çıktı bahsettiğim kısımlar.

Nereden o tarafa gideceğini söylersen daha net bir karşılaştırma yapılabilir.
  • Bruce  (20.03.22 22:47:10) 
atasehir degil orasi, son secimde sanirim o ilceye bagladilar ismi oyle geciyor ama alakasi yok.
Haberlerde atasehirde kavga falan dedigi yer orasi oluyor.

Sikintili yerler ama mahalle sinir cizgisinde oturursan oturulur.
  • divit  (20.03.22 22:54:31) 
5-6 senedir örnek'te bir rezidansta yaşıyorum, işim de Barbaros mah'de, bölgeyi iyi biliyorum diyebilirim. Ercüment Batanay caddesi ve emaar tarafına doğru çıkan yolun olduğu kısım fena değil gayet güzel yaşanır. metroya da yakın, yer olarak da çok merkezi. sakin, e5'in dibinde, bir sürü yeni bina ve apartman da yapılıyor şu anda.

paralelindeki şehit cahar Dudayev caddesi yine emaar tarafına doğru fena sayılmaz, normal mahalle ortamı var. orta düşük gelir grubundaki ailelerle beraber yaşarsın. çok ciddi trafik oluyor tek sıkıntısı o.

örnek mah ile Barbaros mah, palladium, optimum avm arasında kalan gecekondu bölgesinin sana bi zararı olmaz ama oralarda da yaşanmaz. zaten örnek hakkında olumsuz yorum veren arkadaşlar genelde o bölgedeki ucuz evlere bakıyorlar. benim tavsiyem Ercüment batanay caddesi ile emaar arasındaki bölgeden bakman olacak. o gecekondu bölgesinde de kendi halinde yaşayan düşük gelir grubunda insanlarla dolu, zamanında fetöcüler kentsel dönüşüm olacak diye parsellemiş ama 15 temmuzdan sonra tüm hepsi iptal oldu şu an için. yaşanacak depreme dayanıklı güzel bir ev bulman da çok zor o bölgede.

bu arada örnek mah 10 seneden fazladır Ataşehir ilçesine bağlı. eskiden Göztepe'ye bağlıydı sanırım ama e5 üstünü tamamen ataşehir'e bağladılar bundan epey bir süre önce. ha ne fark eder, ataşehir'in çok daha kötü mahalleleri de var Ümraniye tarafına doğru, yani Ataşehir deyince aklına sadece Barbaros mahallesi gelmemeli :)

bu arada Ataşehir içi toplu ulaşım epey sıkıntılı araban yoksa, gideceğin yer neresi bilmiyorum ama ona da dikkat etmeni öneririm.
  • roket adam  (20.03.22 22:54:34 ~ 23:06:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.