[]

kanal tedavisi - istanbul

istanbul'da kanal tedavisi fiyatlari ortalama ne kadar bu siralar?




 
İstanbul'da saç ve diş kliniklerinin birbirleri aralarında inanılmaz fiyat ve kalite farklılıkları olabiliyor. Hizmet almayı düşündüğünüz 2-3 yeri arayarak hem fiyat, hem de detaylı bilgi almanız en doğrusu olur diye düşünüyorum.


  • tanisan seversin aslinda  (20.03.22 10:32:18) 
Telefondan fiyat almak size bir sey ifade ediyor mu cidden?

Hani domates bile almak istesek bi eller, seceriz. Telefondaki kadin/erkegin sesine gore mi tedavinin kalitesine karar vereceksiniz?

Soruya cevap: tdb fiyat listesi diye arayin google’da. Azi disi ise 3 kanalli kanal tedavisi fiyati diye bakin, uzerine de dolgu yapilacaksa 2 yuzlu kompozit fiyatina bakip ilave edin.

Dolgu olmayacak da ne olacak? Dolgu dahil degil mi? Gibi sorulariniz olabilir. Disin durumuna gore onlay/ kaplama da yapilabiliyor. Fiyati etkiler.


Ortalama fiyata boyle ulasirsiniz. Daha ucuz yere gitmek, daha kotu malzeme ile tedavi yaptirmak anlamina gelecektir. Karar sizlerin.
  • bir ileti paylastim  (20.03.22 12:32:35) 
Arkadaşım, tedavinin olası kalitesine telefondaki sese göre karar vermesini önermedim, böyle bir şey söz konusu bile değil. Ortalama fiyat hakkında fikir sahibi olabilmesi için tedavi almayı düşündüğü birkaç yere telefon etmesini söyledim, hepsi bu. Zaten pek çok klinik A fiyat ile B fiyat arasında tedaviyi yapacağını söyleyip muayene randevusu oluşturmak isteyecektir.

Neyse.

Onun dışında katılıyorum, TDB'nin fiyat listesi minimum tutar için iyi bir yol gösterici olabilir, evet.
  • tanisan seversin aslinda  (20.03.22 13:24:49) 
dolgusuyla birlikte minimum 500 ortalama 1-1.5 k arasına yaptırabilirsin.


  • neverlose  (20.03.22 16:44:38) 
hep tavsiye ediyorum çevremdekilere, Okan Üniversitesi diş hastanesi Tuzla'da. Eğer öğrencilerinde bakmasını kabul edersen sgklılardan çok cüzi bir ücret alınıyor.


  • Northern Mariner  (20.03.22 18:03:48) 
Aralık ayında zamlar gelmeden önce kanal 750-850 bandındaydı, dolgu 350 idi ama şimdi bildiğim kadarıyla kanal 1000in üzerinde dolgu da 450 -550 arasında sanırım


  • esinikaybetmiscorap  (20.03.22 19:20:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.