[]

ankastre fırın

merhaba. birkaç çeşit ankastre fırın özelliği var. bunlardan hangileri düzgün ve işlevsel, hangileri ise gerek duyulmayacak özelliklerdir bilgi verebilir misiniz?

1. kendi kendini temizleme arka duvar
2. kendi kendini temizleme arka+yan duvarlar
3. teleskobik sürgülü tepsi yeri
4. buhar desteği ile pişirme

şimdiden teşekkür ederim.

 
1-2 gereksiz, kısa süre sonra o özelliği kayboluyor, kullanmak için plakaları (ya da öyle bir şeyleri) yenilemek gerekiyor, o da ekstra masraf.

3 bence müthiş bir şey ama zaten bütün yeni fırınlarda yok mu o?

4 için gerektiğinde fırına ufak bir seramik kâsede ya da toprak kapta su koyuyorum, buhar oluyor. Kendi kendine yapsa iyi olabilirdi ama her kullanımda gerekmiyor, yokluğunu hissetmiyorum. Fiyat farkı fazlaysa hiç gerek yok.
  • kobuzchu kiz  (19.03.22 22:34:00) 
Buhar desteği ile pişirme gerekmiyor, kaseyle halloluyor +1 ( tabii ki sürekli ekmek yapıyorsanız işe yarayabilir ama özelliğe de dikkat edin, zaten bazılarında ufak su koyulan bir tepsi oluyor bu özellik maks. Ama öyle fırınlar var ki püskürtmeli buhar veriyor, fırının dışından bir hazne var onu dolduruyorsunuz, performansları farklıdır elbet.

Kendini temizleme benim bayıldığım bir özellik ama şart mı bilemiyorum, benim için şarttı temizlik süresini kısaltan her şeye bayılırım. Ayrıca hızlı ısıtma var bence o da harika bir şey. Bu arada daha önce ailem pirolizli bir gırın kullanıyordu temizleme için, onda panel yok o temizleme ömürlük olabiliyor diye biliyorum. Fiyat biraz güncel kurlarla tuzlu.
  • kullanıcıadımbuolsun  (20.03.22 07:11:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.