[]

Yağlı radyatör vs ufo

Hangisini almak daha mantıklı?
Hangisi çok fazla elektrik tüketir?
Hangisi iyi ısıtır vs.


 
Elektriğini bilemiyorum. Ama ysğlı radystör ufoyla kıyaslanmaz bile.

Ben düşün boluda bir kışımı radyatörle geçirmiştim yıllar önce.

Radyatörü kapatınca da bir süre içindeği yağ ısısını koruyor ayrıca. Ufo gibi kapatunca ortaluk hemen buz kesmiyor. Ufo sadece önüne ısı verir. Radyatör ise ısıyı etrafa yayar.
  • mahone  (19.03.22 22:03:05) 
genelde yağlıradyatör + mini fan öneriliyor. en ideal elektrikli ısınma bu şekilde bildiğim kadarıla.


  • buffy de vampir sayılır  (19.03.22 22:05:08) 
Biz şantiyede İSG yasakladığı için yağlı radyatör kullanıyorduk. Açıkçası ufolardan hiçbir farkı yok. Tek iyi yanı yangın çıkarma riski falan yok denecek kadar az, bir de belki üzerine bir şeyler serilebilir kurutmak için vb. Ama şimdi bulunduğum ofiste ufacık bir fanlı ısıtıcı var, o bunlardan çok daha fazla ve homojen bir şekilde ısıtıyor. Kötü yani biraz ses yapıyor, hoş sessiz çalışanlı da varmış ve havayı kurutıyor.


  • malheiros  (19.03.22 22:05:27 ~ 22:06:24) 
Bubarada radyatörden radyatöre fark var. Benim kullandığım radyatör kalın petekli bir aletti. Epey ağırdı. Yani uyduruk birşey değildi.


  • mahone  (19.03.22 22:08:37) 
hangisi daha fazla elektrik tüketir bilemiyorum.
muhakkak nispeten daha az elektrik tüketecek şekilde üretilenleri vardır ama onlar da muhtemelen pahalıdır ama kesinlikle yağlı radyatör.

ufo zaten küçük fanlı ısıtıcılar kadar bile ısıtmıyor.
o sadece gördüğü yeri ısıtan bir şey.
bu arada o fanlı ısıtıcılar da çok iyi ısıtıyor ama pek dayanıklı olmayabiliyorlar ve çok da güvenli değil gibiler.
  • blatta hiberna  (19.03.22 22:52:01) 
Senin usume endeksine bagli.
Fan mesela sogugu cat diye kiriyor, kapatip 1 saat usumuyorsun.

Ufo devamli acik olmak zorunda.
Radyator zaten bildigin kalorifer gibi, odayi yavasca isitiyor sonra sen isiniyorsun.

Ben fan tercih ediyorum cok usuyen biri degilim bi kere isinsam yetiyor saatlerce.
  • divit  (20.03.22 13:36:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.