[]

polonya - iş görüşmesi

selamlar, ptesi günü polonyada bir fabrikanın İk ve arge yöneticisiyle görüşmem var. fakat hiç yurt dışı mülakat deneyimim yok.
görüşeceğim kişiler polonyalı. acaba nelere dikkat etmem gerekiyor, polonyanın görüşme kültürü nasıldır yardımcı olabilir misiniz ?

bir de ücret beklentisi nasıl olmalı ? yaşam ne kadar pahalıdır ? burda 1 yıllık tecrübeliyim ? kaç demeliyim
bir de replace contract ne demek oluyor ?

teşekkürler

 
Bence firmaya sorun bu kontratın olayı nedir diye, bunun ayıbı olmaz.
her ülkede farklı manaya gelebilir. Tahminimce proje bazlı ya da süreli kontratlara benzer bir şey olabilir. Ama sorun mutlaka.

Ülkede euro değil zloty geçerli. O yüzden vereceklerli teklif zloty olacaktır büyük ihtimal. Ülkedeki aylık ücret Euro cinsinden 700-800 euro gibi bir şey. Bunun üzerinden görüştüğünüz işin niteliğine göre bir hesaba gidersiniz.

Şimdi ne olarak görüşeceğinizi bilemediğimden net ne kadar ücret alacağınızı bilemiyorum.

ama iş deneyiminiz ve mesleğinize göre glassdoor benzeri siteler üstünden ilanlara ve teklif edilen ücretlere bakarak bir rakam belirleyin. (zloty-euro farkına dikkat edin mutlaka) Siz euro düşünerek bir rakam söylersiniz adam onu zloty anlar aman diyeyim.

TAbii ki büyük şehirlerde yaşam ve kiralar yüksekken, küçük şehirlerde oldukça uygun.

Dediğim gibi hangi meslektesiniz?
Polonya'nın hangi şehrinde bu iş?
Sizin iş deneyiminiz ne düzeyde?

bunlar ücreti belirleyecek unsurlar.
  • anten  (19.03.22 18:29:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.