[]

satış için tapudan randevu istediğimiz saate alabiliyor muyuz?

tapudan evimizin satışını vericez. sistemden randevu almak istediğimde bu tapu müdürlüğü e-randevu sistemine kapalıdır diyerek web tapuya yönlendiriyor. orada ise randevu işlemlerinde randevu gün saati seçtirmiyor bana.

bunun bir yolu yok mu müsait olduğum günü satış için seçemiyor muyum? başka bir şehire gitmem gerekecek satışı vermek için de


 
Su sekilde. Size sms geldikten sonra istediginiz gun gidebilirsiniz


  • müptezeller diyari  (19.03.22 15:55:44 ~ 15:56:27) 
@müptezeller diyarı randevu gün/saatiniz geçti diye sıkıntı çıkarmazlar değil mi tapuda?


  • karsiyakaliyiz  (19.03.22 15:59:46) 
emlakçı, bu dediğiniz hallerde, 'sıkıntı çıkartmasınlar diye takipçiyi araya sokuyoruz' demişti. genel olarak, devlet memuru sıkıntı çıkartmak için hemen her zaman hazırdır.
işinizin olduğu tapu müd telefonunu bulup bu detayları sorarsanız hem cevah alır hem de iyi ve ilgili biri intibaı uyandırıp özel randevu kapabilirsiniz bence.

  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (19.03.22 16:08:16) 
Bu ilceden ilceye degisir muhtemelen. Mutlaka arayin. Zamanasimi olur illa. Bi suresi vardir bunun


  • müptezeller diyari  (19.03.22 18:08:08) 
Saat tutmasa da aynı gün o saatten sonra gitmeye çalışın, en kötü ertesi sabah gitmeye çalışın.

Çünkü kazulet kadar tapu defteri, dosyalar, evraklar vs hepsi hazır ve açık şekilde sizi bekliyor ilgili memurda.
  • John Bloor  (21.03.22 11:48:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.