[]

amerikadan gelen arkadaş dile benden ne dilersen dedi

aynen böyle dedi, ne istersen getirebilirim yakında dönüyorum dedi. Paran yoksa da önemli değil sonra ödersin dedi.Boyut önemli değilmiş.

ona ne aldırmalıyım aklıma bir şey gelmedi,
-8 aylık bebeğim var, onun için bir şeyler var mı spresifik önerileriniz
-espresso makinem var, trde olmayan portafiltre,tamper, kahve öğütücü filan mı aldırsam
-eşim kolojen vb sağlıkla ilintili ürünler seviyor, öyle bir şey mi istesem
-telefon mu istesem, telefon ihtiyacım var ama fiyat olarak ğek avantajı kalmadı sanıyorum.

şu marka ürün tr’de yok, olsa da bulamazsın şunu aldır pişman olmazsın dediğiniz başka ürünler de isteyebilirim.

 
Androidçi iseniz, sevdiğiniz tel exynos olup da abd’de snapdragonlusu varsa aynı fiyata olsa da kesinlikle değer.
Laptop bataryası ölüyorsa onu alabilirsiniz.

  • sagini solunu bilmez cahil  (19.03.22 08:22:00) 
Ben hep cilt-saç bakım ürünleri istiyorum yakınlarından.


  • kobuzchu kiz  (19.03.22 08:46:28) 
Ps5 getirsin brn alırım :)


  • neymis  (19.03.22 09:10:02) 
Telefon fiyatlar tr’de ve abd’de ne durumda bilmiyorum ama açtırması bir dert sonra bir tek açtıran kişi kullanabiliyor. Bence mantıklı değil. Ben kısa bir dönem abd’de yaşadım ama şu an baktığımda en çok keşke daha fazla columbia north face alsaydım diyorum çünkü indirimli yerlerde tr’de 2000 tl olan montları 25 dolara 3-4binlik ayakkabıları 60 dolara alabiliyorsun.


  • but that was just a dream  (19.03.22 10:03:34) 
+1 but...

Ben olsam colombia ya da north face mont isterdim hele bir de soğuk memlekette yaşıyorsanız çok güzel olur. yurtdışı tekstil ürünleri çok sağlam oluyor.
  • komando kani var bende  (19.03.22 11:41:33) 
Esiniz icin ordinary urunlerine bakin. Kadinlar bayiliyor ve cok ucuz burada. Envai cesit vitamin var, onlara da bakabilirsiniz.


  • oscar  (19.03.22 12:43:37) 
Oscar +1

Eklemey unuttum hakkaten, ordinary ürünlere kadınlar bayılıyor. Blistex mesela 1 dolar Tr’de 50-60 lira tanesi. Bunlardan ufak ufak alınabilir.
  • but that was just a dream  (19.03.22 13:27:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.