[]

Yatılı misafire git der misiniz?

Yatılı misafir konusunda gün üst limitiniz nedir? Fazla kalırsa git der misiniz?




 
Bazen annem geliyor ona bile bi süre sonra "sen yavaş yavaş eve mi gitsen acaba" diyorum, misafirin hiç şansı yok ama gelen de çok kalmaz zaten salonun ortasında 200 kiloluk halter oluyor bazen elini ayağını çarpabiliyor bi ton tatsızlık.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (19.03.22 00:24:24 ~ 00:25:55) 
annem, babam ve kardeşlerim istedikleri kadar kalabilirler. yıllardır görmediğim yurt dışındaki arkadaşım gelirse 2 hafta kalabilir. onlar dışında evimde misafir ağırlamam. kimseye misafirliğe de gitmem bu arada, evim dışında bi yerde katiyen kalamam. çok rahatsız hissederim. 1. akraba 2. misafir kültürüm yok.


  • kimwexler  (19.03.22 00:26:18 ~ 00:30:47) 
Evime yatılı davet edecek kadar yakın biriyse istediği kadar kalabilir, zaten öyle biri rahatsızlık vermeyecek kadar kalmayi akıl eder. Ama anneme fln şakayla karisik "artık git" imasinda bulunurum.

Misafirperver olma kaygisiyla zorlanıyorum misafir agirlamakta. Ona rağmen istendiği kadar kalınır
  • abuzer  (19.03.22 07:48:39) 
Ben zaten daha gelmeden soruyorum "aa gelin gelin tabi, ne kadar kalacaksınız ona göre plan yapayım bari ben de" diye.

Eğer o dedikleri süreyi geçen olursa ne yaparım bilmiyorum, ama hiç olmadı.
  • akhenaten  (19.03.22 10:03:35) 
Demem, kendileri makul bir surede gider. Makul sureyi asacak bir misafirim olmuyor hic. Boyle biri yok cevremde.


  • stavro  (19.03.22 11:30:22) 
Hanimin arkadaşı bize geldi, yaşadığımız sehirde is arayacak vs diye. O sira covid başladı, onun çalıştığı is yerleri calismiyordu.

Böyle böyle derken yaklaşık 3-4 ay kaldı bizde. Ve daha da kalırdı. Ben artık hanima dedim yani konuşmak lazim diye ve söyledik. Ha iyiki de demisiz oradan kiz kardesinin olduğu şehre geçti, is buldu vs.

Kısacası derim.
  • logisticsmanager  (19.03.22 14:11:28) 
gelmeden önce herkesin ne kadar kalacağı bellidir. bir an önce gitmeleri için de ellerinden geleni yaparım. annem babam dahil. 1 günden fazlası zarar.


  • roket adam  (20.03.22 01:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.