[]

the walking dead mi fear the walking dead mi?

the walking dead tüm sezonları izlemiş biri olarak soruyorum. FEAR olanını izlemedim, burada gelen cevaplara göre başlayabilirim.

farkı nedir? tamamen farklı kişiler ve yerler mi?
hangisi daha iyi?
kesinlikle izle ya da kesinlikle izleme der misiniz?

 
Ben FEAR'ı izlemedim ama daha önce benzer soruyu sormuştum. WD'in öncesinde başlıyor sanırım. Tamamen farklı kişiler ama boşuna izleme, vakit kaybı diye öneri gelmişti.

(git: 1214233)
  • himmet dayi  (18.03.22 17:59:16 ~ 18:03:51) 
FTWD'in ilk 3 sezonu gerçekten güzel. İzle, pişman olmazsın.

Fakat 4'ün başını hiç beğenmediğim için ve aynı dönemde de TWD'in 8. sezonu mu benzer şekilde saçmaladığı için izlemeyi bıraktım. Belki devamı da güzeldir ama hiç zannetmiyorum.
  • malheiros  (18.03.22 19:00:35 ~ 19:00:55) 
Ftwd spoilerı içerebilir

Sırf o atmosfer için izlemeye başlamıştım. 3 sezon mu 4 sezon mu ne izledim tüm karakterler 1 posta full değişti sonra gelenler de değişmişti.

Çok anlatacak 1 hikayesi kalmamış olmuştu benim için o sebeple.

Ana twd evreniyle 1 şekilde kesișeceği beklentisi vardı, bi Morgan gelip gitmişti o kadar
  • materyalist imam  (18.03.22 22:51:37) 
evrene ilgi duyuyorsan mutlaka izlemen gerek zaten. karakter değişimleri oldu
ilerde birleşecek de deniyor...
ki ilgi duymasan zaten izlemezdin.. bence her türlü izlenir güzel dizi... twd de bi ara baya bozmuştu ona bakarsan.
  • fff02561  (18.03.22 23:30:59) 
senaryo pek güzel değil ama wd evreni olduğu için ben sıkılmadan izliyorum.

world beyond da aynı şekilde. başta ergenler üzerinden yürüdü ama 2. sezonda crm daha ön plana çıktı. crm gizemini çok merak ediyodum. bayaa detay var. tavsiye ederim.
  • spirit crusher  (18.03.22 23:49:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.