[]

amazon türkiye şirket adına fatura

Merhaba

Amazon'da şirket adına hesap açıp yaptığımız alışverişlerin (kartuş vs..) faturasını şirket adına kestirebiliyor muyuz?


 
Alışverişi tamamlarken fatura tipini soruyor zaten tüm siteler, bireysel mi ticari mi diye. Siz kurumsal olanı seçip ona göre ünvan ve bilgileri girip işlem yaparsınız. Çok sıradan bir olay.


  • John Bloor  (18.03.22 16:32:38) 
hayır kesmiyor bireysel tüketici olmanız gerek


  • Sir Anthony Hopkins  (18.03.22 16:39:29) 
çok sıradan bir olay ama amazon'da yok, bireysel fatura kesiliyor :)


  • evde liyakat kalmamis  (18.03.22 16:41:32) 
İşte böyle ezber konuşmamak lazım demek ki :)

En tırt firmalarda bile varsa Amazon'da kesin vardır diye düşündüm. Yanılttıysam kusura bakmayın.

Ayrıca öyle şey mi olur ya hu? Kurumsal olarak niye alışveriş yapamayayım ki?
  • John Bloor  (18.03.22 17:25:50) 
Amazon ve Trendyol'da şirkete fatura kestirilmiyor. Dükkanın ihtiyaçlarının %90'ını bu iki siteden yapıyorum ama malesef fatura yok.

Hepsiburada şirkete fatura kesiyor ama zamanında fazlasıyla kötü tecrübelerim olduğu için ne olursa olsun Hepsiburada kullanmıyorum.
  • anatomik  (18.03.22 18:15:17) 
Amazon kurumsal fatura kesmiyor demeye gelmiştim.


  • skzr  (18.03.22 23:35:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.