[]

ingilizce öğrenmeme sorunu

İngilizce kursunda 3. Haftam, elementary de yim. Sınıfta iyi kötü ilerliyorum ancak bir sonraki hafta ya da sınıf dışı kendim bakarken hiç birşey bilmiyormuşum gibi geliyor. Çıkınca kafa resetleniyor sanki. Bunu nasıl aşarım, nasıl ilerlemek gerek sizce? Her şeyi formülize etmeye çalışıyorum sanki ve bu yüzden kaybediyormuşum gibi geliyor. Konular teknikleştikçe daha da geri kalıyormuşum gibi. 2 hafta sonra da kursta bir sınav olacakmış. Yıllar sonra disiplinli bir şekilde kurda başlayıp böyle geri kaldığımı hissetmek inanılmaz derecede demoralize ediyor. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler




 
3 hafta çok az. Zaman harcadıkça daha iyi olacak. Derste not alın. Söz uçar, yazı kalır. Eve gidince tekrar edin.


  • dissendium  (17.03.22 20:29:04) 
kitap üzerinden gidiyorlardır zaten. evde tekrar etmeyi unutmayın. ödevleri yapın. biraz da kendiniz çalışın. disiplinli olursanız kaçarı yok öğrenilir.


  • bohr atom modeli  (17.03.22 23:22:02) 
Kurs dışındaki zamanlarda da çalışıyor musunuz ? Öğrendiğiniz veya anlamını hatırlaması zor olan kelimeleri bir kağıda yazıp gün içinde tekrar ederseniz yararı olur. Cep telefonu uygulamaları da var ancak orada karşılaşmadığınız bir sürü kelime de olacaktır.


  • mark2244  (20.03.22 10:35:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.