[]

Resmi sayılabilecek bir görüşmeden sonra burnunuzun...

Gayet görünür bir yerinde sümük olduğunu fark ettiğiniz oldu mu hiç?

Ben bugün bunu yaşadım ve sonrasında ciddi şekilde utandım.

İnsanca bir durum olmasına rağmen hala bu utancı atamıyorum üzerimden :)

Ne şekilde düşünsem ki bu utancın üstesinden gelsem...

 
bu utancın üstesinden sadece o anları düşünmezsen gelebilirsin :)

yaşandı bitti saygısızca şarkısını dinle, iyi gelir :D
  • foolrules  (17.03.22 17:35:19) 
böyle şeylerin herkesin başına gelebileceğini düşünerek :)

bir de sizin kafaya takıp utandığınız böyle bir şeyi esasında karşınızdaki sizin düşündüğünüz kadar umursamıyor. çünkü hayat devam ediyor, herkes kendi hayat koşturmacasının peşine düşüyor.
  • elma  (17.03.22 18:15:59) 
herkesin başına hayatta minimum 1 kez geliyor zaten, bunu düşünün. kiminin dişinde bir şey kalıyor, kimi fermuarını açık unutuyor vs. bir ton olay var. ayrıca gören de yarına hatırlamayacak :)


  • candide  (17.03.22 18:39:48) 
yarına biz de dahil kimse hatırlamayacak. +1
let the sümük flow..

  • WithWorth  (17.03.22 18:47:30) 
iş görüşmesi mi? o işi silerdim kafamdan. bir şey çıkarsa ne güzel.

kendi işimde üst düzey biriyle online görüşmeyse ve görüşmede dik dik baktığını sonradan da olsa fark etmişsem, tekrar arayıp güzel bir şekilde olayı kurtarırım.

yüz yüze ise ve kişi yakınlardaysa mutlaka tekrar yanına gidip olayı makaraya alırım. tüm bu durumlarda özür dileyip mahcup davranacağına kendinle dalga geçebilirsen çok güzel kotarmış olursun.
  • gabe h coud  (17.03.22 18:55:48 ~ 18.03.22 00:57:53) 
Aklıma Man on the Moon filmi geldi.

youtu.be

Videonun 2. dksından itibaren olan kısım.
  • oldtimer  (17.03.22 23:24:15) 
oldu ve başkasında da gördüm. ayıplamadım. maske taksaydınız keşke ama kafaya takmayın.


  • ya ben lan neyse  (17.03.22 23:32:41) 
Olabilir. Sessizliğin hakim olduğu bir anda gaz kaçırmıştım. Nedense antremanlarda bu utanç anı aklıma gelir ve hem bu utancın hem de ağırlıkların altında ezilirim akskdld. Gülün geçin bir şey olmaz. Napalım. Gerçi resmi bir görüşmeymiş sizinkisi. x2 takmayın.


  • ruhen hastayim ben  (18.03.22 00:19:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.