[]

Yarım dolara nasıl bluetooth kulaklık olabiliyor?

Aklım hayalim almıyor bu çin ne yapmak nereye varmak istemektedir?

tr.aliexpress.com


 
Bedavayla yarım dolar arasında bi maliyeti vardır üçüncü kullanışta bozulur muhtemelen ve milyonlarca kişiye satılıyor, sürümden güzel bir getirisi olur bu yolla.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (17.03.22 14:01:41) 
abi 100 tl kargo yazmışlar, ürün fiyatını düşük tutup kargodan kazanıyorlar işte. :) sonuçta kargoyu ayrı ödemiyorsun o da satıcıya gidiyor.


  • emfuzi  (17.03.22 15:09:50) 
harbiden he dikkat etmemişim, ve de çin içine gönderim çıkmıyor.

işin diğer bir komik tarafı da mesela 1 ürün için 100tl kargo ödüyorum ama 2 ürün olunca 200tl oluyor tezgaha bak ya.. ben de heyecanlandım bi an
  • ananiyimioguz  (17.03.22 15:16:21) 
0.5$ a aldığın kulaklıktan nasıl bir ses bekliyorsun ki
500€ ya kulaklık var mesela.
Şimdi aradaki farkın tek farkı marka olması mı mesela
  • Corc  (17.03.22 16:18:37) 
arkadaşım aldı ve öyle abartı bir ücret ödemedi kargoya. bir kere daha sipariş etti gelmedi ama. ben günlük faiz muhabbeti falan diye düşündüm milletin parasını toplayıp. sonra geri gönderiyorlar tabii.


  • bohr atom modeli  (17.03.22 16:20:57) 
@Corc, beni şaşırtan o değil ki.

Avrupada aldığın 1 litrelik su parasına adamlar içerisinde hoparlör, bluetooth, kablo, batarya, şarj kutusu, şarj kutusu içinde yine batarya, kulaklığın kendi kutusu ve ufak kağıt parçacıkları verebiliyorsa vay anasını sayın seyirciler diyorum.

Geçenlerde askerden dönerken yanımda telefon, kulaklık falan yok, otobüste bir şeyler dinleyeyim diye molada indim en uygun neyse alayım dedim. En dandik kulaklık 30TL Hadi orası pahalıdır desek 20TL olsun. Şimdi onun üstüne airpods çakması (ultra çakma da olsa) bir şey görünce şaşırdım haliyle. Yoksa bana ne performansından.
  • ananiyimioguz  (17.03.22 19:04:57 ~ 19:05:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.