[]

ev taşıma ne kadar

birkaç yıllık evliyim, başka bir daireye geçmek istiyoruz ama bu nakliye işlerini hiç bilmiyoruz, soracağımız bi eşimiz dostumuz da yok.

aynı şehirde hatta yaklaşık 2 km mesafeye
2+1 büyüklükteki ev, standart ev eşyaları yani buzdolabı, çamaşır makinesi vb. beyaz eşyalar, yatak, koltuk takımı, gardrop vs vs.

izmirdeyiz, internette de fiyat bulunmuyor, yakın zamanda evini taşımış olanlar yazabilir mi tecrübelerini, kırıp dökerler mi, fiyat ne isterler? başka şehirde olsanız da bilgi verebilirsiniz, hiç bilgim yok konuya dair yav, faydası olur yani.

 
Hocam erinmeyip armut.com'dan bir hesap ac, oraya bu yazdiklarini yaz. Bir suru teklif gelir, en azindan piyasasini anlarsin 3 asagi 5 yukari.

Istanb fiyatlari farkli biraz, o yuzden yanlitici olabilir. Izmir'deki arkadaslar yanitlar.
  • brkylmz  (16.03.22 20:49:46) 
3 4 ay önce Ankarada dediklerin 2000tl civarıydı. 3000 olmuştur diye düşünüyorum.


  • glamdr1ng  (16.03.22 21:20:59) 
Eylül 2021de ankara'da 1500e taşıttık hazır kolilenmiş eşyaları depodan giriş kata. Genelde biz kolilersek şöyle siz kolilerseniz şöyle bulunduğunuz kat vs gibi şeyleri sorarak fiyat veriyorlar. Bence 3000 3500 tl falandır


  • cilekli krep  (16.03.22 22:43:56) 
arkadaşın dediği gibi bu piyasa en iyi armuttan çözülüyor. bütün nakliyecilerin armut hesabı var aşağı yukarı. gir özelliklerini yaz bir sürü fiyat gelir.

ekstradan evlerin hangi katta olduğu da baya önem arz eder fiyatlarda.
  • syozkn  (17.03.22 04:23:37) 
Mart başında taşındım. Ankara, aynı ilçe, yakın mesafe. 1. Kattan, sekizinci kata. Dolayısı ile ikinci eve asansör kuruldu. İlk evde de yük asansörü yoktu. Ev 2+1.

Doğançay 4000 TL fiyat verdi evi görüp. Doğançay profesyonel firma. Daha önce de kullanmıştım iş yeri için. Kırılan eşya vs olursa ödeme yapıyorlar. Kolileme vs her şey onlara ait. Sadece yeni evde elektrik gerektiren işleri ve yerleştirme işini yapmıyorlar.

Biz kardeşler nakliye gibi bi yer bulduk tanıdık. 2000 dediler ama tanıdık olduğu için 1700e düştü. Tanıdık olmasa güvenmezdim açıkçası ki bu adam bile Türkçe bilmeyen üç beş kişiyi toplayıp gelmişti. Daimi elemanları mı bilmiyorum. Ha eşyalarım zarar görmedi. Dolapları vs kurup beyaz eşya bağlantılarını yaptılar. Sadece taşıma bu tabi kolileme işini siz yapıyorsunuz. Ama dediğim gibi yani bu tip firmalar tamamen şans işi.

Güvenilir bir xyz nakliye firması bulamıyorsanız bence profesyonel firmalardan şaşmayın derim.

İlginç bir şekilde bize armuttan hiç teklif gelmedi.
  • elorelia  (17.03.22 07:57:00 ~ 09:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.