[]

Covidden sonra ameliyat olan varmı ?

Önceden pozitif bir kişiye karantina bittikten 8 hafta sonraya kadar acil durumlar dışında anestezili bir cerrahi girişim yapmıyorlardı. Anestezi onay vermiyormuş.

bu uygulama halen devam ediyormu ?

Hem varis hem burun ameliyatı olmam gerekiyor. ama ikisinden de randevu almam zor. Yapmıyorlarsa boşuna uğraşmayayım.

Ya da devlet hastanelerindemidir bu uygulama özel hastanelerde uygulanmıyor olabilir mi ?

 
sayılır mı bilmiyorum ama babam covid geçirdikten 15 gün sonra (karantina süresi dahil) katarakt ameliyatı oldu. lokal anestezi var onda da.

not: tıp fakültesi
  • syozkn  (16.03.22 15:26:01) 
arkadaşımın babası kalp damarlarıyla ilgili bir ameliyat olacaktı, ameliyat öncesi testte pozitif çıktı ertelediler. Bir buçuk hafta sonra gibi negatif çıkınca hemen ameliyat oldu. Tabii işlemin acilliğiyle de ilgili olabilir belki bilemiyorum ama öyle anestezi onay vermiyor olsa buna da vermezdi. (özelde oldu devlet farklı mıdır bilmiyorum)


  • nhk ni youkosu  (16.03.22 15:53:57 ~ 15:54:12) 
eşimin anneannesi kalça kırığı ameliyatı için hastaneye yatış yapıldığında ameliyat olmadan önceki pcr testinde covid pozitif çıktı. devlet hastanesine covid tedavisi için nakil yapıldı, tedavisi bitip negatife dönünce de ameliyatı yapılmıştı. sanırım lokal anestezi ile yapılmıştı. herhangi bir problem yaşamadı.


  • isyankar tosbaga  (16.03.22 16:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.