[]

Babamın 1980’de liseden aldığı diploma sorunu! acil

Arkadaşlar babam yks’ye girmek için diplomasına ulaştı, 1980’de verilen lise diplomasında “iyi”
Yazıyor ama herhangi bir sayı yazmıyor, dolayısıyla babamın diplomasını sisteme giremiyorlar. Babam tam olarak notunu nasıl bulacak?



 
pekiyi 5
iyi 4
orta 3
geçer 2
1


1'i hatırlayamadım, bizim zamanımızda böyleydi. İyi yani 4 demek 70-85 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam 100 üzerinden
  • John Bloor  (16.03.22 15:13:19 ~ 15:16:09) 
Diplomayı aldığı okula ulaşacak. Diploma kütük defteri bulunacak orada tüm detaylar (not,tarih vs.) En kötü diploma kayıp belgesi talep edin , ona bütün detayları imzalı kaşeli mühürlü olarak yazıp verecekler.


  • synax  (16.03.22 15:29:11) 
@john blor

1 başarısız diye geçiyordu
2 geçer
3 orta
4 iyi
5 pekiyi

lisede 1-10 arasiydi notlar diye hatirliyorum.
cevap iyi yaziyorsa 7-8 karsiligi oluyor.
  • exlibris  (16.03.22 19:08:54) 
Üniversite diplomalarında YÖK'ün hazırladığı bir "eşdeğerlik tablosu" oluyordu diye hatırlıyorum. Puan 4 üzerinden yazılmışsa 100'lük sisteme dönüştürme o şekilde yapılıyordu. MEB'in de bu şekilde standartları olmalı. Ama tabi okula başvurup oradan yönlendirilmek en doğrusu.


  • Kayzer1919  (16.03.22 22:19:16) 
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim; ÖSYM klavuzunda konuyla alakalı Bilgi vardı, sayfa 37’de hallettik, babam girecek sınava :)


  • damba  (16.03.22 22:40:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.