[]

bebek diş ateşi 39 derece?

13 aylık kızımın dişleri çıkıyor. bundan önceki 2 diş çıkma sürecinde de 39ları gördük. doktorumuza götürdüğümüzde 6. hastalıktan süphelendi ancak o tarz bir şey olmadığını anladık. yani dişte 39 dereceleri gören ebeveynler var mı?




 
Dikkat etmeniz gereken tek şey: Çocuğun neşesi yerinde mi? 39 çok yüksek bir ateş değil ama 38 olur ve devamlı uykulu, etrafına ilginisiz, hasta görünüyorsa o da alarm işaretidir. 39,5 ateşle günlük hayatına devam eden ateş dışında problemi olmayan çocuk da gördüm, o durumda 3 gün bekleyip doktora gittik hep


  • spankenstein  (16.03.22 10:51:43) 
diş çok sıkıntı bir konu ve ciddi ateş yapıyor. olabilir yani. patlayacak diş zaten kendini belli ediyor. çocuğun ağzına bakarak diş olup olmadığını anlayabilirsiniz.

mümkün olduğunca serin tutun çocuğu. doktor calpol vs.ateş düşürücü verdiyse onları kullanın.
  • tantunisultansuleyman  (16.03.22 10:57:58) 
kuru soğanın iç sulu kısmından minik bir parça kesip, patlamayan diş bölgesine hafifce sürün, biraz ağlamayı göze alıyoruz tabi. hızlıca çıkıyor diş. sıkıntılar hızlıca son buluyor.


  • sinematikcrop  (16.03.22 11:53:30) 
Sinematikcrop’a el olarak yeşil soğan da rahatlatabilir. Bizimkinde bağımlılık olmuştu hatta bir ara. Rahatça çıkarsın dişleri minik inş.


  • zoque  (16.03.22 16:38:26) 
Calpol veya dolven verin inceden, hiç endişelenmeyin. Biz de zamanında çok endişeleniyorduk. Şimdi boşuna endişelendiğimizi anlıyoruz. Sakın aman calpol verme dolven verme diyenlere de inanma :)
*Umarım linç yemem.

  • piotr  (17.03.22 06:18:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.