[]

En iyi közlenmiş patlıcan

Hangi markayı önerirsiniz? Açıkçası hiç hazır almadım, hep evde kendim közlüyordum ama bel fıtığım yüzünden günlerdir ağrı çekiyorum ve uğraşmaya halim yok. İnternetten sipariş vericem (ama bim a101 falan güzel derseniz oralardan da aldırabilirim)




 
Bim a101 şok dakiler de güzel, köz kapya biber de al, birbirlerine karıştırırsın ister yoğurtla birlikte ister doğrudan

Edit: yalnız evdeki ile tat olarak farklı tabi, ben market ürünlerini karşılaştırdım yani tamek, penguen vs almaya gerek yok
  • freebird5406_2  (15.03.22 20:04:20 ~ 20:06:07) 
Kühne


  • himmet dayi  (15.03.22 20:33:52) 
Bim’deki güzeldi ama azck keskin tadı, sarmısaklı olduğu için.
Tat’ınki de güzel, bence markette satılan tüm közde patlıcanlar birbirine benziyor.

  • megalomaniac  (15.03.22 20:55:04) 
megalomaniac'ın cevabını eleştiri amacıyla yazmıyorum kesinlikle. Bence de bim'inki güzel ama ben bimden aldığım patlıcan közün 3'te 1'ini yedikten sonra dolapta unuttum, kaldı öyle. 3-4 yıl geçti üstünden. Norlamde küflenmesini falan beklersin. Açıp kokladım. En ufak bir bozulma yok. Artık üründe mi koruyucu var, yoksa koruyucu içine azıcık patlıcan mı atmışlar orasını bilemem ama onu görünce epey şaşırmıştım.

Kühne benim bu uyduruk testimi doğru zamanda bozularak geçmişti mesela.
  • himmet dayi  (15.03.22 21:04:31 ~ 21:04:37) 
@himmet dayı benim aldığım bozulmuştu 2 haftada, ağzı kapalı ve buzdolabında :)


  • megalomaniac  (15.03.22 21:43:08) 
Alakasız soruyla araya gireyim, bunlarla ne yapılabilir yemek olarak pratik ve lezzetli?


  • materyalist imam  (16.03.22 00:52:51) 
@materyalist imam Domates ve yeşil biber kavrulup bu üstüne eklenip zeytinyağlı yemeği yapılabilir, çok lezzetli olur. Normalde sirke de konur zeytinyağlı közlenmiş patlıcana, ama bu hazırlarda sirke oluyor sanırım, eklemeye gerek olmayabilir.


  • slow like honey  (16.03.22 10:51:14) 
metro market'lerde satılan, metro'nun kendi markasını (metro chef) deneyin.. hazır aldıklarım içinde en lezzetlisi.. indirim zamanına denk getirip epey bir stoklamıştım zamanında..


  • sahlanankoc  (16.03.22 14:36:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.