[]

araba alım kararı

peugeot 308 2009 model 1.6 benzin lpg vti motor arabayı eşim için almayı düşünürken peugeot konusunda sıfır bilgim olduğu için bir kaç arkadaşa sordum bir kısmı peugeot'a dan uzak dur hele vti motorsa kaçarak uzaklaş dedi bir kısmı ise hiç bir problem yok alabilirsin diyerek kafamı karıştırdı. Herkes kendi tecrübesine göre yorum yapıyor doğal olarak. Daha çok kişinin tecrübesine ulaşırsam daha iyi bir sonuç elde edebilir. Bu konudaki tecrübelerinizi paylaşırsanız bu model özelinde alacağım araba kararını doğru vermiş olurum.




 
Selam, vti motor belasini cekmis kisiyim.

Hocam vti motor pejodan kesinlille uzak dur.
Bak uzak dur. Aksini soyleyene de inanma.
Vay efendim iste bakim yapmazsan bozulur, bakimini yapmıyorlar araca camur atiyorlar diyene de hicbir sekilde inanma. Niye kimse Toyotaya camur atmiyor? Var bir sey değil mi?

Terkar ediyorum vti motor pejodan uzak dur.
Hayattan bezersin bak.

Vti motor sorunlu bir motor. Ariza verir, arızasını anlayamazsin, anlayamazlar. cihaza baglarlar atıyorum bilmemne valfi arızası verir, alakasiz alakasız arizalar gosterir, parcayi değiştirirsin gene ayni.

Motor omru kisadir, motor yer ve motor yediginde motor yaptiramazsin. Vti motora motor yapmıyorlar. Yapamiyorlar. Yapsa da dikiş tutmuyor. Bu motora motor sıfırlama yapan nadir yerler de servet alir, astari yuzunden pahaloya gelir. Sandık motor alip değiştirmen lazim.

Bu motorun arıza vermesi sikintisi para meselesi masraf meseleso de değil. Diyelim ki paran var masraf sana dokunmuyor.
Abi paranla da yaptiramiyorsun ki. Adamlar bu motora bakmıyor bile inan bana.
Vti motor dedin mi servis arkasina bakmadan kaçıyor, o kadar bela motor.
Bizzat yasayan benom bunları. Bu motora bakan pejo servisi bulamıyorsun adamlar bakmiyor.

Basina iş alırsın, bir ariza vermeye başlarsa daha önünü alamazsin hayatini karartir. Dedigom gibi para meselesi de değil, yipratir seni.

Soylemis miydim, uzak dur vti motordan.
  • stavro  (15.03.22 17:34:21) 
Sakın vti motor Peugeot aklından bile geçirme. Git Tofaş al hatta daha iyi


  • primetime  (15.03.22 20:56:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.