[]

ReactJS ile Oyun

Bir firma ile iş görüşmesi yapacağım. Oyun firması, frontend developer arıyorlar.

ReactJS kullanarak oyun yazmadım, açıkçası oyunla ilgili hiç bir projede yer almadım. Belki konu hakkında bir kaç tüyonuz olur, görüşmeye kadar bir kaç şey inceleyebilir ya da belki bir kaç minik proje oluşturabilirim.

Görüşmede ne olacağı hakkında pek bilgim yok. Genel JS ve ReactJS hakkında konuşmak dışında ne olabilir? Ya da bunlar hakkında da tüyonuz olabilir. Yıllardır aynı şirketteyim, iş mülakatı konusunda açıkçası çok paslandım.

 
oyun firmasının reactjs ile oyun yazdığına emin misiniz? pek duymadım. yani illa ki ufak tefek oyunlar yapılabilir ama öyle firması kurulacak kadar oyun yazılır mı emin değilim.

belki de oyunlarının tanıtımı vs için bir ara yüz tasarlıyorlardır ya da belki çok daha başka ara yüz tasarımları için frontend developer arıyorlar. onda da zaten klasik javascript ve react soruları gelir. sorulan klasik sorular internette var, tecrübeniz varmış rahatlıkla cevaplarsınız diye düşünüyorum. bazı şirketler algoritma sorarak başlar, bazıları sözlü ama hemen hemen çoğu bir assessment verirler eğer ilk aşamadaki teknik mülakatı geçerseniz. sonrası da pazarlık. üç aşağı beş yukarı işe giriş süreci böyle.
  • ilgeru  (15.03.22 19:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.