[]

4-5 ayda yazar olan var mı

Benim iki tane yazarlığım var, ikisinde de yaklaşık iki yıl bekledim diye hatırlıyorum. Çok kısa sürede yazar olanlar da varmış. Böyle bir şey olabilir mi yahu (hangi siyasinin tepkisiydi bu ya unuttum)

Kanzukun karısını istisna olarak görelim.


 
Mümkün değil. Onay işleri eskiden manuel olarak yöneticiler tarafından yapılıyordu 4-5 yıldır sistem aracılığıyla zorunlu 10 entry'yi giriş tarihine göre sıralayıp otomatik olarak yapıyorlar, referans sistemi hala çalışan bir sistem ama onların dışında böyle bir şey mümkün değil. Ha ama adam ne yapıyor mesela çaylakken 500 tane entry giriyor onay aldıktan sonra 5 ay öncesinin 10 entry'sini tutup kalanını siliyor sonra diyor ki ben 5 ayda onay aldım. E hikaye tabii o. Aslında ilk entry'yi 2 sene önce falan girmiştir. Ben 5 ayda onay aldım diyen adama kayıt olurken sözlükten gönderilen ilk maili gönder bi bakalım ne zaman üye olmuşsun desek gönderemez muhtemelen.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (15.03.22 01:14:54 ~ 01:22:26) 
2012 ve 2018'de olmak üzere iki hesap açmıştım. 2012'de açtığım hesap 2019'da onaylandı. Birkaç ay önce ban yedim, haliyle 2018'de açtığım çaylak hesabına girdim hazır 10 entry var diye. O yaklaşık 2 ayda falan onaylandı. 10 entryi gireli yıllar olduğu için muhtemelen.


  • uvcray  (15.03.22 01:34:51) 
Kadınlar gününde cinsiyeti kadın girenler için toplu alım yapılıyordu. Onda bile 1 sene beklemiş olma şartı vardı. Özetle pek mümkün değil.


  • Unde bach canim  (15.03.22 02:35:08) 
tanidik varsa aninda goruntu, yoksa senelerce beklersin. Hatta benim basima soyle birsey geldi, cooper olarak almistim nick'i, 1-2 gun sonra oyle birisi zaten var diye ucurdular. Elemana alelacele 3-5 bisey yazdirdilar o arada. Biz de gittik tekrar kayit olduk cift r ile.


  • cooperr  (15.03.22 05:59:42) 
Kesinlikle var. Birine sormuştum nasıl hemen 1 ayda yazar oldun diye kimseyi tanımadığını ama yurt dışında yaşadığını bu sebeple belki yazarlığının erken onaylanmış olabileceğini söyledi.


  • mevsimler  (15.03.22 07:59:59) 
Gezi parkı olaylarının başladığı gün 3 4 aylık çaylakken pat diye yazar olmuştum. Hala daha devam ediyor :)


  • bigcaptain  (15.03.22 11:14:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.