[]

telefonda hakaret edip beni kışkırtmaya çalışan norveçli

bir norveçlinin borcu var bana. adam norveçte borcu kabul ediyor ama ödemiyor bende arıyorum ne zaman ödeyeceksin diye hakaret edip erteliyor.

bu herifle 18 ay çalıştığım için ne yapmak istediğini biliyorum. beni kışkırtıp diğer shareholderlara bunlar böyle zaten diyip paranın üzerine yatacak.

telefonda ağzına geleni söylüyor ama maillerde sakin kalıyor ki benim saydırmamı bekliyor. bende sakin kalmaya çalışıyorum.

eğer ben bunun sesini kaydedemiyorsam yasal olarak bana hakaret ettiğini nasıl kanıtlayacağım?

 
Telefonu açtığında ses kaydı alıyorum uyarısında bulunabilirsin.


  • baal  (14.03.22 19:19:49) 
@baal çakal o zaman süt dökmüş kedi numarası yapar 60 yaşında falan bu tür manipülasyon işlerinde uzman biri. açıkcası tek bildiği şey manipülasyon.


  • duyurukullanıcısı  (14.03.22 19:22:58) 
elinde bir kontrat ve sana odemenin tam yapilmadigina dair kagit kurek varsa norvecte bir avukat ile anlas, ihtar cek.


  • cooperr  (14.03.22 19:32:23) 
@cooper konuştum en az 2000euro tutuyor norveçli avukat adam öyle değil mahkemeye gidelim derse benim masraf en az 10k euro oluyor. o kadar para bayılamam. adam bunu biliyor. tr'den ve konsolosluktan arattım hiç bir şey olmadı. adam herkesi geçiştirebiliyor sonsuza kadar.

çoğu yolu denedim yani.
  • duyurukullanıcısı  (14.03.22 19:39:12 ~ 19:39:54) 
@duyurukullanıcısı

yaw zaten mevzu 2000 avro ve alti ise avukat/mahkeme isine girmeye degmez.
o zaman ya soguk su iceceksin, ya da pesini birakmam diyorsan ilk ucaga atlayip, gidip herifin bogazina cokeceksin.
  • cooperr  (14.03.22 19:55:06) 
hakaret ediyor derken ne diyor?


  • selam  (14.03.22 20:01:09) 
@cooper mevzu yüksek ama benim norveçli avukatlara dökecek param yok çünkü dipsiz kuyu orası bir türk için. 2k euro olsa zaten unuturdum.

gidip adamı dövsem yarın oslo today'de manşetiz barbar türk norveçliye saldırdı diye.
  • duyurukullanıcısı  (14.03.22 20:02:29) 
kucuk anlasmazliklara bakan masrafi cok az olan, evraklari falan kendin yukledigin bi prosedur yok mu Norvecte? avrupa'da cogu ulkede bu tarz arabuluculu kurumlar var.

eger resmi ve yasal olarak herseyi denediysen ozaman ustune soguk su iceceksen sessiz icme, sen de pisles. al ses kaydini, ulasabiliyosan shareholderlara ulas, internette paylas, musterilerine gonder, sirketle ilgili heryerde review yaz, linkedinde yaz.

bisey yapmiycaksan adami tehdit et, en azindan korksun.
  • ocaan  (14.03.22 20:10:37) 
Yakin akrabalarini arayip durumu izah edebilirsin. Cekindigi, utandigi biri vardir illa ki.


  • brkylmz  (14.03.22 20:12:44) 
Bu durumu belgeleriyle internette ifşa edeceğim ve iş yaptığın herkeslerin de haberdar olmasını sağlayacağım diyerek tehdit edebilirsin.


  • kaptankedi  (14.03.22 20:15:08) 
Daha önce konuşmuştuk diye hatırlıyorum konuyu.

Buraya başvurdun mu? konfliktraadet.no
  • Northern Mariner  (14.03.22 20:18:46) 
@ocaan
bizim elçiliği aradım bir şey çıkmadı. 4-5 yere 35 sayfa tüm kanıtları gönderdim bir şey çıkmadı. koruyorlar kendi adamlarını.

@brkylmz
sosyal medya hesaplarına yazabilirim ama yine kanıt lazım. yoksa suç atar üzerime ortada kalırım.

@kaptankedi
telefonda herşeyi itiraf ediyor zaten. adamın borcum yok veya yalan söylüyorsun dediği yok zaten herşey belgeli, fotoğraflı. her aradığımda 6 ay sonraya attığını düşün ama kayıtları kullanamıyorum adam maillerde sosyal medya hesaplarında sanki iyilik perisi.
  • duyurukullanıcısı  (14.03.22 20:30:22) 
telefonu kaydetmen tam olarak suç değil, halka açık paylaşım suç
kaydedip, şirket içi mail eki yap bence

  • bir soru sorcam  (14.03.22 20:54:51) 
madem başka shareholder'lar da var, sen neden adamın sana hakaret ettiği ses kayıtlarını alıp göndermiyorsun? sen tr'desin, adam norveç'te, adam bunun avantajını kullanıyorsa biraz da sen kullan. yolla eşine dostuna kayıtları, yasa dışıysa yasadışı. kusura bakmayın çaresiz kaldım diye efendi efendi gönderirdim ben olsam. bu şekilde çok pasif kalıyorsun yani.


  • roket adam  (14.03.22 21:28:12) 
Telefonu kaydetmen bizim yasalarda suc, herif norvecli seni mahkemeye mi verecek :) sikayet olmadikca kim seni yargilayacak.

Kaydedip linkedine koyardim ben olsam.
  • divit  (14.03.22 22:44:57) 
Konuşmayı kaydetmek suç değil, "habersiz" kaydetmek suç. Kaydediyorum diye haber verin ve kaydedin. Hem delil olur, hem de suç falan olmaz.


  • kibritsuyu  (15.03.22 08:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.