[]

ucuz yollu elektrikli şofben

ofiste bulaşık yıkarken, çok soğuk günlerde el yıkarken falan kullanmak üzere ucuz yollu elektrikli bir şofben arıyorum.

sıcak su tesisatı var. duvarda soğuk suyun geldiği ve sıcak suyun gideceği bir köprü var. şimdi köprülü olduğu için sıcak tarafından da soğuk akıyor. o köprüyü çıkarıp araya şofben takarsak sıcak çevirince sıcak akacak.

kombi, doğalgazlı şofben, baca maca mümkün değil. şu elektrikli ani ısıtıcılara bakıyorum, onların da çoğu duşlu muşlu.

sadece bir tarafından giren suyu öteki tarafından ısıtıp çıkarakak ucuz bir alet önerebilir misiniz?

banyo falan yapılmayacak. anca bulaşık mulaşık işte.

 
www.ihlaspazarlama.com.tr

2.5 yıldır kullanıyorum aşırı memnunuz. Arıyorsunuz getirip takıp gidiyorlar. İnternet sitelerinde farklı farklı fiyatlar var, kendilerini arayıp öğrenin bence.
  • Arthur Dayne  (14.03.22 18:08:23) 
Elektrikli şofben diyince küçük olan plastik tipler, duş başlıklı olup az basınçla çalışan ani su ısıtıcıları çıkıyor karşımıza.

Bu tipleri istediğiniz gibi tesisata bağlayamayız, basınca dayanmaz.

Şöyle olabilir, bir ara bağlantı ile şofbene tesisat verilir soğuk su girişine. Sıcak suyu da şofbenin kendi hortumundan duş başlığını çıkararak alırsınız.

Bu şekilde dükkanda kışın abdest almak için uzun süre kullandım ucuz bir elektrikli şofbeni.

Ha yok ben tesisata bağlayayım orjinal olsun, sıcak suyu açınca musluktan sıcak su gelsin derseniz onun için şu alet lazım;

termosifon, mesela;

www.trendyol.com
  • John Bloor  (15.03.22 10:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.