[]

Kurtlar vadisi 49'uncu bölüm hakkında

49'uncu bölüm hakkında sonrası spoiler içerir.

Bu bölümde polat kgt'nin ikinci adamını aslan bey'in önünde öldürüyor köstebek olduğu için sanırım gazete ilanından bir şeyler yakalıyor. anlayamadığım olay şu uyuşturucu yüklü gemi ile kgt'nin bu ikinci adamı arasında polat'ın kurduğu ilişki nedir yani bu eleman ne yapıyor hangi bilgiyi kime satıyor ? Bu şahıs dizideki testerenin köstebeği mi çıktı hangi bilgileri testere ile paylaşıyor ? Mevzuyu anlamayan birine anlatabilir misiniz ?


 
kgt kostebegi ufak ufak bilgi satip parayi bulma derdinde. testere'ye ulasiyor diyor ki ey testere bizim taraftan herhangi bir operasyon belirtisi yok, sen mallarini rahat rahat kacirirsin.

peki polat nasil anliyor? gazete ilani, telefon numarasinin banka hesap nosu olmasi, larnaka bankasini hackleyip karsisina "s2" yani salon 2nolu adamin (kostebek) cikmasi.

polat kostebegi yakalayinca hem ikinci asil olan gemiyi yakalatiyor hem de aslanin bilgisi dahilinde mi olup olmadigini ogrenmek icin aslanin onunde sIkIyor.
  • nibba  (14.03.22 19:14:17) 
@nibba'ya ek olarak;

yanlış hatırlamıyorsam orada Aslan'ı da test ediyor Polat, ondan da az da olsa şüpheleniyor. Adamının yaptığından haber var mı yok mu emin değil çünkü.
  • John Bloor  (15.03.22 10:54:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.