[]

Psikolog seans ücreti

Selamlar, piyasadan baya uzak kalmışız. Psikolog arayışımız vardı.


Lokasyon Beşiktaş. Merkezi bir nokta.Alanında 10 yıldan fazla bir süre deneyimli bir terapist.

Seans ücreti: 400 TL


Sizce nasıl fiyat? Bana normal geldi, kız arkadaşım başka bı yerle gorusmus benzer özellikte 850 TL demişler. Bu rakam (850) bize çok geldi. Ve randevu 1 bucuk ay sonraya veriliyordu.

 
400'ten başlıyor terapi seans ücretleri, uygun bile sayılabilir.

neye ihtiyacınız var bilmemekle birlikte terapistin fiyatından çok X alanda deneyimli, Y alanda çalışmış, uzmanlığını Z yaklaşımla perçinlemiş olmasını dikkate almanızı önerebilirim.
  • evde liyakat kalmamis  (14.03.22 12:37:54) 
8 ay önce 250 liraya bayağı iyi bir doktordan seans almıştım. Her hafta, ya da en kötü 10 günde bir gitmeniz gerekiyor ki maddi olarak oldukça yorucu geliyordu bana bıraktım. Diğer doktorun bir buçuk ay sonraya randevu vermesi garip biraz, devlet hastanesinde bile o kadar beklenildiğini sanmıyorum. Çok ünlü, şımarık ve ego sahibi birisi olabilir. Bir buçuk ayı duyduktan sonra kesinlikle gitmezdim. Hem 850 tl ver hem bir buçuk ay bekle wtf? Hadi bir seans gittin, diğer seans için bir buçuk ay bekleyecek misiniz? Aralık çok fazla. 400 tl lik fiyat şu ortam için normal ama.


  • Arthur Dayne  (14.03.22 12:38:44 ~ 12:41:08) 
hem alanda çalışan hem de destek alan biri olarak gayet iyi bir ücret. gideceğiniz sıklığa göre ve maddi durumunuza göre ödemeyle ilgili konuyu yine terapist ile görüşmekte fayda var. bazen belli kotaları oluyor danışmanların sallıyorum %20 indirim yaptığım 2 danışan gibi tamamen salladım.
pahalı iyi demek değil kesinlikle. ama @evde liyakat kalmamis dediği gibi hangi alanda deneyimli bakmak gerek. her yaş grubu ve her alanda her patolojide çalışanları ciddiye alamıyorum

  • ruh i tibbiye  (14.03.22 15:56:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.