[]

eskiden toplu taşıma pahalıydı diyebilir miyiz?

belediyelerinkini belediye karşılıyor bir şekilde sanırım ama bu sarı dolmuşlar ya da normal dolmuşlar vs. direkt para vererek bindiklerimiz çok pahalıymış eskiden iyi para kazanmışlar diyebilir miyiz? çünkü mazot 4-5 lira iken bugünkünün yarısı kadar falandı dolmuş ücretleri en az. bugün bu dolmuşlar çalışıyorsa yine kar ediyorlar demek ki 22 lira mazot parasıyla diye düşünüyorum. o zaman eskiden bu dolmuş işi devasa karlı bi iş miydi?




 
karları azaldı evet.


  • jelly bear  (13.03.22 23:51:58) 
Plakalari bu yuzden milyon liralara satiliyor yillardir.
Kadikoy uskudari hesaplamistim bi ara, 1 kisi binse bile kar ediyordu.

  • divit  (14.03.22 00:23:34) 
Minibüsleri çalıştırmak sahiplerinin inisiyatifinde. Bir kısmı artık hiç hiç kar etmediği için çalıştırmayı bile bıraktı. Zam gelene kadar çalıştırmayacak vs. Bundan 10 sene önce acayip karlı işti. Ama son 5 senedir girilecek iş değil çoğu hat.


  • zimbirik  (14.03.22 09:31:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.