[]

Kulaklık iade etme diye bir şey var mı?

Selamlar.

Bir kulaklık aldım. Beklentimi karşılamadı, 2-3 saat denedim. Kulaküstü kendisi. İade edebiliyor olmam lazım değil mi? Aldığım sitede güvenlik şeysi açılmışları almıyoruz falan gibi bir şey yazıyor. Bir yandan da kalitesini sevmediğim için iade ediyorum. Kutunun içindeylken nasıl kalitesini görecektim ki?

Ben yaptım oluyor hikayeleriniz varsa çok makbule geçer.

Teşekkürler.

 
Kulaklık dediğin şeyin iadesi olmuyor, bizzat denedim. Hatta sert çıkayım belki olur dedim, olmadı. O gazla kulaklığı verdim alın çöpe atın dedim çıktım. Kulaklık da gitti.


  • Karmaşıklık  (13.03.22 14:34:49) 
"Elektronik ürünlerin cayma hakki dahilinde iade edilebilmesi gin ambalajinin agilmamis olmasi gerekmektedir. Ambalaj agilmis ürünlerin garanti kapsami dahilinde
iadesinin alinabilmesi gin teknik servis incelemesi gerekmektedir. Teknik servis inceleme süresi ürünün teknik servise veya saticly a tesliminden itibaren 1 - 30 is günüdür."

Bu da yazıyor sitelerinde... Gönderiyorum ya en kötü geri gönderirler. İyidce araştırmadan kulaklık almama dersi olsun bana.
  • stanhiver  (13.03.22 14:39:44) 
Zamanında Apple ve Amazon'dan alınmış kulaklıkların iade edildiğini duydum. Hatta bir arkadaşım amazon'a kulak içi (kulak kanalına sokmalı) sony kulaklığı iade etmişti. Ben çok şaşırmıştım.

Çoğu site kabul etmez ama.
Bu arada ambalajının açılmamış olması gibi bişey olmaması lazım, 14 gün içinde illa bozuk olursa değil, beğenmezsen de iade edebiliyorsun normalde.
  • nhk ni youkosu  (13.03.22 14:59:23) 
apple ve amazon iade alır. diğerleri kutu açılmışsa almaz büyük ihtimal.
ama ben zamanında ucuz bi kulaklık deneyip beğenmeyip iade etmiştim hepsiburadadan.

  • jelly bear  (13.03.22 15:13:39) 
Amazondan aldığım kulakiçi kulaklığı birkaç gün kullanıp bi kenarı attım, çok kötüydü. 1,5 ay kadar sonra amazon uygulamasında farkettim ki iade edebiliyormuşum ve hala daha sürem varmış.

Aldıktan ve kullandıktan 1,5 ay sonra iade süreci başlattım, şak diye parayı geri yatırdılar.

Amazon <3
  • invictae  (13.03.22 17:36:08) 
Vücuda doğrudan temas eden ve hatta içinize girip çıkan (kulakiçi kulaklık mesela) aletlerin iadesi olmuyor.


  • Kayzer1919  (13.03.22 22:05:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.