[]

Amerika turist vize danışmanlığı

Herkese selam,

Birkaç ay önce beklediğim görüşmeye gidip 20 saniyede red almıştım, nedeni geri dönmeye kesin kanıtım olmadığıydı.

Tabi bunlarda nedenler şu olabilir,
- randevum sabahın köründeydi giderken maddi hasarlı bir trafik kazasına istemeden karıştım, bundan dolayı randevudan sadece 5dk once orada olup güvenliklerin triplerine maruz kaldım, görüşmede tutuk davrandım ve pek bir plan sunadım sanırım (hepsi üst üste gelince gideceğim yeri yanlış söyledim).
- randevuya 1 hafta kala pasaport değiştirip giriş - çıkış ve vize olmayan sıfır pasaportla gitmiştim.

Yeniden başvuracağım bu ay içinde, danışmanlık yapan bir firmadan yada kişiden hizmet almama gerek var mıdır? Teşekkürler.

 
Özetle gerek yok, boşuna para kaptırmayın. Amerika vizesinde zaten hiçbir bilgi istemiyorlar, kimlik bilgilerinizi verip başvuruyorsunuz. Nasıl bir danışmanlık verecekler ki zaten? Red nedenini kim söyledi? Yeni pasaport falan hiçbirinin kıymeti yok, sadece gerçekten turistik maksatla gidip geri döneceğinize ikna olmaları gerekiyor. Bir belge de istemedikleri için arka planda onların sorgulayabildiğini düşünüyorum, SGK kayıtları falan kontrol ediliyordur. Yani müdahale edemezsiniz zaten sürece.


  • orient blue  (13.03.22 19:59:48) 
birinden hizmet alsan da sonuç değişmez, abd vizesinde öyle uzun bir evrak süreci yok ki. tekrar randevu alıp, erkenden gidip, bu sefer düzgün ve kanıtlı bir seyahat planı sunarsanız alma olasılığınız var, ama kimse bunu garanti edemez.


  • roket adam  (13.03.22 22:49:38) 
kesinlikle gerek yok, cakallara para kaptirmayin. vize gorusmesine siz giriyorsunuz onlar degil. sigortali bir iste calisiyorsaniz alma ihtimaliniz daha kolay. okul bitmis, issiz iseniz bir hayli zor. yaninida vizelerinizin oldugu eski pasaportu da goturun.


  • oscar  (14.03.22 05:23:07) 
Tesekkurler , daha onceden C1/D crew vizem vardı bitti. 8 senedir aynı şirkette Sgk’lı çalışıyorum . İlk defa vize reddi aldım ondan moralim bozulmuştu.

Yeni pasaportuma bu arada 5 senelik Schengen vizemi aldım ve giriş-çıkışta yaptım artık boş değil :)

Tekrardan başvurayım bakalım.
  • Northern Mariner  (14.03.22 18:17:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.