[]

Loose / baggy modasından memnun musunuz?

Mağazalara giriyorum, her şey kocaman. Seyyar manifaturacı gibi dolanacağız sanırım. Önümüzdeki kış sezonunda da bir şey değişmemiş çıkan koleksiyonlara göre. Bunların seveni çok mu cidden, yoksa kısa soluklu bir akım mı olacak?




 
Ben giymiyorum o yüzden memnuniyet belirtemiyorum, giyen memnunsa giysin. Benim alışveriş yaptığım yerleri etkilemediği için hayatıma bir etkisi olmadı.

Moda takip eden gençler giyiyor gördüğüm kadarıyla, mevcut ekonomik durumda modayı takip etmek de pek kolay olmasa gerek. Giyim kuşam bizim gibi karın tokluğuna yaşayan bir toplumda çoğu zaman güçlü bir trendle temsil edilmiyor o yüzden daha fazla yaygın hale gelmez diye düşünüyorum.
  • Bruce  (13.03.22 11:25:39) 
Hic memnun degilim, direkt geçiyorum o tarz kıyafetleri onume cikinca zaten.

Ben hiçbir dönemin modasına uymuyorum, belli bir furyaya uyup giyinmeyi sevmiyorum. Takim oyuncusu gibi herkes ayni cok sacma geliyor. Kendi estetik algim var ona gore giyiniyorum ve değişen furya bunu etkilemiyor.

Giyim tarzlarinin sureklo değişmesi manasiz geliyor bana. Ureticiler icin tabii avantajli ve bunu körüklüyorlar haliyle ama ben tuketici olarak soyle bakıyorum; ornegin dar paça fit kalip pantolon guzel oturuyor ve estetik duruyorsa ben bunu giyerim abi bu sene de giyerim onumuzdeki sene de giyerim. Çünkü bu guzel, bunun neden değistirmemiz gerekiyor? Bol pantolon modasi cikip da halihazirda estetik duran kiyafetleri terk etmemiz bana sacma geliyor.

Eskiden asagi yukari 10yilda bir degisirdi giyim tarzları, artık 2-3 senede degisiyor.

Kimin ne giydigi ne modayi uyduguyla isimiz yok, kimseyi elestiriyor degilim haliyle. Ama bazen oyle noktaya geldigini farkediyorum ki magazalari geziyorum kuyafet bulamıyorum, her sey son 1-2 yilin furyasina gore sekillemmis. Bazen kyafet bulmakta zorlandigim oluyor.

Yapacak bir şey yok tabii, ben de tekstilci olsam millet ne giyiyorsa onu uretirim.
  • stavro  (13.03.22 12:07:59) 
Minyon kadınlar için kabus gibi bi moda akımı.
Ya böyle biçimsiz şeyler ya da croplarla dolu ortalık. Modası hızla geçecek. Ben hep kendi tarzımda ve outletten giyindiğim için bu cins modelleri hiç almadım ama normal üst baş bulmak da zor sezonda. Zaten fiyatlar uçmuş.
Modası bi kaç seneye geçer sanırım
  • photo85  (13.03.22 18:15:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.