[]

kredi kartından havale yapılıyor mu?

kısaca özet kredi kartımdan 10 bin lira gibi bir para çıkacak
taksitli nakit avansa baktım 1.5 a yakın faiz geliyor telefon aldıracağım yere çektireyim desem hem onlar yuzde 5 komisyon alıyor hem de ben sonradan taksitlendirince faiz biniyor. bu kartı kullanarak en mantıklı 10 bin lira harcaması nasıl olur?
kredi kartından bir hesaba havale yapıp onu sonradan taksinlendirebilir miyim?


 
kredi kartından taksitli nakit avans çekecek gibi yapıp çekme, hesaplama yap ama son aşamada ama iptal et. banka muhtemelen sms ile daha uygun faizli teklif sunar.


  • Northern Mariner  (13.03.22 00:27:42 ~ 00:28:31) 
para cevirmenin alternatif yollari vardir.
altin almak, sonra satmak gibi.
aracilar ustunden komisyonla calismak gibi, size guvenicek araci bulmaniz mesele.
altin seklinde yapabilirsiniz en basit.
  • müptezeller diyari  (13.03.22 00:28:34) 
kredi kartından havale bazı bankalarda var, ben 2014-2015 gibi hsbc'den yapmıştım bir kaç kere. ama bu durumda senden nakit avans faizi alıyorlar hergün. yani çok mantıklı değil. taksitli nakit avans daha mantıklı.


  • benim de soyleyeceklerim var  (13.03.22 00:30:31) 
Yapılabiliyorsa bile "kredi kartından havale" demek taksitsiz nakit avans çekmek demek.
Cep telefonunda taksit sayısı 3 ile sınırlandırılmıştı sanırım.

Sizin için en iyi seçenek taksitli nakit avans olacak büyük ihtimalle.
Elinizde nakit-sıcak para olacağı için bence sahibinden.com'a bir bakın. Daha ucuza, kullanılmamış veya 5-10 gün kullanılmış bir telefonu belki de %20 daha ucuza alırsınız.
  • michael_knight  (13.03.22 12:05:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.