[]

rutin bakimlariniz neler -sac ve cilt

kategorisinde neler kullaniyorsunuz?

her urun herkese iyi gelmez ama cok begendiginiz urunleri de ucuz pahali fark etmeksizin yazar misiniz?
bir de ne siklikta yapiyorsunuz. her gece yatmadan once falan mi yapiyorsunuz bu bakimlari?

tesekkurler herkese

 
Yüz ile ilgili bakım ürünlerimi hep kielhs’ten alırım, bana iyi geliyor, ama tabiki magazadaki danısmanlara danısarak yüz tipinize göre seçmekle fayda var.
Kıvırcık saçlı olduğumdan zor saçlarım var, urban care kıvırcık saclar serisinden çok memnun kaldım yıllar sonra aradığımı buldum diyebilirim.
Cilt bakımını da gün içinde bb- fondayen kullanırsam mutlaka eutinimi yaparım ama eğer kullanmadıysam gerek duymuyorum.
Bir de cilt için bence yüz yogası ve su içmek işin temeli diye düşünüyorum.
  • esinikaybetmiscorap  (12.03.22 21:57:29) 
Retinol bağımlılığım var retinol için kurşun atar kurşun yerim.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (12.03.22 22:10:23) 
Cilt için 3 sene dermatologa gittim, bunun bir senesi aktif tedaviydi kalan 2 sene kontroldü. Doktorun verdiği şeyleri döndürüp dolaşıp kullanıyorum.
Sabah akşam rutinimi yapıyorum. Genelde la roche, avene, topicream, bioderma, dermoskin in yağlı ciltler için olan kremlerini ve jellerini kullanırım. Yazın kurutucu etkili olanlar, kışın nemlendirenleri alıyorum.

Cilt bakım aşamam güneş kremiyle beraber 4ü geçmez. Minimal tutmaya çalışıyorum. Herkes için en önemlisi yaz/kış güneş kremi zaten. Benim için ikinci önemli olan da salisilik asit serum.
  • jazzabel  (13.03.22 12:50:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.