[]

İmzanızı nasıl atıyorsunuz

İsmim 5 harf, soyadım 3 harf. Ben ismimin ilk harfi ve soyadımın hepsini birleşip bir şekilde el yazısıyla yazıp ortasından bir çizgi çekiyorum ama çok kolay aslında taklit edilmesi. Siz nasıl atıyorsunuz imzanızı ben nasıl zorlaştırabilirim acep?




 
Sembol yaratabilirsiniz size özgü.


  • lüzumsuz adam  (12.03.22 19:04:54) 
İsmimin ilk harfi belirgin olacak şekilde tamamı. Taklidi aşırı kolay olmasına rağmen birkaç ay evvel önemli bir evrağa imza atmam gerekti ve pasaportumdaki imzaya benzetebilmek için sayfalarca imza çalıştım buna rağmen tutturamadım. Eser sahibi hariç herkes taklit edebilir.


  • IncredibleMau  (12.03.22 19:21:08) 
ismimi yazıyorum şekilli şukullu. taklidi imkansız


  • kimwexler  (12.03.22 19:34:34) 
ismin ilk harfi büyük, diğer harfler küçük, soyadın ilk harfi büyük. harfler saga dogru 20 derece kadar eğik.


  • tabudeviren  (12.03.22 19:40:50) 
2022 yılında imzanın eskisi kadar önemi kalmadı, sadece imza taklidi ile zora düşmek pek mümkün değil, o yüzden taklidi zor bir imza aramaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Benimki ilk ismimin ilk harfi(büyük), ikinci ismimin tamamı(küçük) ve soyismimin ilk harfi(büyük) şeklinde.
  • Bruce  (12.03.22 19:50:51) 
tamamı küçük harflerle adım, soyadımın baş harfi ve nokta. adım soyadım aynı harfle başlıyor, şekil duruyor. imza atmayı özledim.


  • aydonno  (12.03.22 20:45:58) 
Bir muzik grubu ismini ilk harfiyle başlayip gerisini karalayarak atıyorum


  • stavro  (12.03.22 23:17:30) 
İsmimi atıyorum sadece. Yıldızlı falan.


  • Hallegadola  (13.03.22 16:41:12) 
ismin ilk harfi . soyismin tamamı ama çok okunaklı olmuyor soyismim.

bu arada imzanızdan memnun değilseniz ya bir karigrafa imza tasarlatın ya da bu karigrafların youtube veya instagram sayfası oluyor, bir çok örnek gösteriyorlar, o örnek isimlere benzer bir isminiz varsa oradan esinlenebilirsiniz.
  • Fusha  (13.03.22 16:46:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.