[]

Maltepe esenkent nasıl bi yerdir?

Satın alınacak ve aile oturacak. Site düşünüyoruz. Tavsiyeniz varsa alırım, muhiti hiç bilmiyorum çünkü.
Ulaşım sorunsa eger o sıkıntı degil, araç var çünkü.



 
çok iyi bir yer değil ama rezalet de değil. ulaşım metroya uzaklığınıza göre değişir. metroya yakınsanız ulaşımı iyi.

çok iyi bir yer değil dememin sebebi gülsuyu ile komşu olması. rezalet değil dememin sebebi ise gülsuyu olmaması.

gülsuyu biraz sakat yer. aileyi geçtim bekar olarak bile oturmak istemem.

tavsiyem oturulacaksa site daha iyi olur.
e5'e ne kadar yakın yer seçerseniz o kadar iyi. e5'ten uzaklaştıkça gülsuyuna daha çok benziyor.

diğer yandan dibinde ikea,piazza gibi avmler var bu avantaj. metro hattı var. araçla e5 ve tem'e ulaşım çok rahat. direkt bağlantı yoluna bağlantısı var.

uygun fiyatlı bulursanız alınabilir. biraz opsiyonunuz varsa da e5'in alt tarafından satın almanızı tavsiye ederim cevizli-kartal gibi. o taraf daha nezihtir. e5'in üstü genelde daha varoştur.
  • syozkn  (12.03.22 17:41:17) 
istanbul iyicene karıştı. kimin nerede ne ile oturduğun bilinmez durumda.
esenkent berbat değil. daha berbat yerler de var. gerçi bu zamanda çok iyi yerdir oturulur diyebileceğiz hiçbir semt site yok. 9 üzerinden 4/5 falan alır. cadde dediğin yer de bana göre 9 üzerinden 6 anca olur. 9 üzerinden 8 vereceğim yerler de kuzguncuk üsküdar. küçükyalı trenyolunun hemen üstü falan.

şöyle diyim anadol yakasında e5 kenarında köpek horoz dovüşü yapılan ne kadar hurdacı ne bileyim dönüşüm arsası gecekondu alanı varsa şimdi büyük büyük binalar pahalı yerler oldu. eskiden oralardan yaya gidemezdik korkardık. bu dediğim çok da eski değil. akasya avm'nin oraları falan düşünün mesela?

insanlar şunu unutuyor. sen diyorsun ki akasyada arteverdede daha nezjih daha sakin, lakin unutulan bir şey var. 5 km ötesi hırsız yuvası. 15 yıl önce orası da öyleydi. senin arazıyi aldığın adamlar da öyle. e adama tonla para verdin satın aldın arsayı. ya da yapacağın siteden daire verdin. e noldu. dünya kadar para ver. daire al. bi de bak ki en kekosundan bi komşun varmış nasıl olur diye düşün?
meğerse arsa sahibiymiş :) veya gidip geldiğin kullandığın yollar...
  • turbo sadık  (12.03.22 18:50:40) 
Sitelere Google Maps'ten bakın, yorumlar oluyor. Onları okuyun mutlaka.


  • inawen  (12.03.22 19:19:13) 
Esenkentin yan mahallesi Gülsuyu bana temizliğe gelen abla oturuyor duymadığım olay kalmadı. Asla ve katta oturulabilir bir yer değil. PKk yandaşları kaynıyor, bıçaklamalar olaylar, hırlısı hapcısı ne ararsan var. Gülsuyu metroya binerken sivil denizcilik lisesindeki kardeşimi subay sanıp hastanelik etmişlerdi zamanında.İstediği kadar site olsun, minibüse binme ihtimaliniz her daim var hayat bu.
Eski ev var 10 sene sonra kentse dönüşüme girer otururum deseniz ok ama şuan için uzak durun e5’in altına yönelin veya daha adliyeye doğru olan tarafa yada huzurevi metronun civarına bakın ama o 2 mahalleden uzak durun.

  • cilekli pasta  (12.03.22 19:49:37) 
benim kriterlerim aksam ciktigimda korkmamak+ yolda yalniz kalinca issiz degil de sakin sifatini kullanabilmek. esenkent icin bunu soylemek zor ama ist sartlarinda butcem oraya yeterse yasanmaz da degil. surekli emanetle gezen gencler yok yane. alisveris acisindan ve e-5e yakinsa ulasim acisindan avantajli bir yer. istanbul biraz karisti mevzusuna da katiliyorum


  • ala09  (13.03.22 01:27:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.