[]

Covid burun akıntısı yapmıyor değil mi?

Sinüsler full dolu, baş ağrısı hafif ateş ve gözler yanıyor, eklemler ağırıyor, halsizlik var ama covid değilimdir herhalde? Burnum çok akıyor da…




 
Ben 2021 Nisan'da olmuştum. Evde dört kişi hasta olduk, sadece benim burnum akıyordu. Şelale gibiydi.

Covid olabilir de olmayabilir de.

Geçmiş olsun.
  • hayirsiz  (12.03.22 15:47:39 ~ 15:51:10) 
Selamlar, 3 gündür sadece burnum akıyor ve ara ara hapşırıyorum, baş ağrısı yok, hafif sıcakladım ama ateşimi ölçmedim açıkcası, halsizlik de boğaz ağrısı da yok. Ama dediğim gibi sürekli burun siliyorum, sinüsler dolu. Ben sürekli düz grip olduğunu düşündüm havalardan da, ama bugün self covid testlerinden yaptım. Sonucum covid pozitif çıktı.


  • bubiruyaolmali  (12.03.22 16:06:42) 
Son varyantta burun akıntısı var.


  • primetime  (12.03.22 17:15:42) 
bende yaptı.


  • kimwexler  (12.03.22 17:19:07) 
Covid için gereken şartların hepsini karşılıyosun. Aynı semptomlar bende de vardı ve pozitif çıktım. Koku ve tat kaybolması hariç tuhaf tuhaf bir sürü şey yaptı. Hatta yakınlarımda anlık gelen ve günlerce geçmeyen üşüme nöbetleri oldu. Ayağa kalkınca başı dönmesi yaşadılar vs.


  • IncredibleMau  (12.03.22 18:19:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.