[]

hesaba gelecek parayı otomatiken başka hesaba yönlendirmek?

İki gün sonra yurt dışına taşınıyorum, maaş hesabıma gelecek ay bu ay çalıştığım kadarın ücreti yatacağı için kapatmayacağım fakat yurt dışında hesaba giriş yapma ihtimalim yok sanırım, hem numaram değişecek hem de yurt dışına sms falan geliyor mu giriş için bilmiyorum.

Buradan şimdi ayarlasam, o hesaba gelen para direkt otomatik olarak başka bankadaki ailemin hesabına aktarılsa, böyle bir ihtimal yok mudur? İş bankası.

Teşekkürler.

 
ileri tarihli eft emri ver?

sms vs. de gelir muhtemelen de bu yöntem dediğin şeyin doğrudan çözümü.
  • passion rules the game  (12.03.22 11:45:09 ~ 11:45:36) 
normalde bankalar talimat girebiliyor. düzenli ödeme talimatı diye geçiyor. her ayın 1inde şuraya 1000tl gönder gibi düzenli ödeme girilebiliyor. aynı zamanda şirketler kullanıyor, seçerken de süpürme işlemini seçiyor. her ayın şu günü ya da her gün şu hesaptakini şu hesaba süpür diye yapılabiliyor ama 1 seferlik işlem normalde yapmıyorlar. ücret alıyorlar mı bilmiyorum ama bu işlemi bankanıza sorun. 1-2 ay sonra iptal edersiniz olursa.


  • ykyt  (12.03.22 12:50:53) 
İleri tarihli eft emri ya da düzenli havale emri gibi seçenekler var +1

Ben bir hesabıma haftalık emir verdim her hafta otomatik belirlediğim tutar diğer hesaba atılıyor.

Sms vs lazım olursa da siz şimdi emri verirken lazım olur, işlem yaptığında soracağını sanmam.
  • John Bloor  (12.03.22 14:26:08) 
yurtdisindan hasaba girilebiliyor.

1- ayni telefonu (fiziksel olan) kullanacaksaniz zaten tanimli telefon oldugu icin sms istemez girerken, havalede geliyosa uygulamaya bildirim olarak gelme ihtimali de var.

2- yurtdisinda turk telefon hatlarina sms geliyor, sorun olmaz. (para kesilmiyor). burdaki hattini iptal ettirme bence.

ugrasmaya gerek yok, maasin yatinca yollarsin kendi kontrolunde
  • fakyoras  (12.03.22 16:05:31 ~ 16:05:59) 
Telefon numaranızı hemen kapattırmayın. Yurtdışından giriş yapabilirsiniz.


  • kaptankedi  (12.03.22 16:45:28) 
Ben ikinci telefon olarak kötü bir telefon almış evde tutuyordum türkiye hattımla. Türkiye hattınızı kontörlüye çevirin gelen sms e zaten bedel alınmıyor bütün hesaplarınıza girersiniz.


  • Mihendiss  (13.03.22 08:22:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.