[]

xmax 250 için branda

f/p en iyi branda ne alınır?
bazıları kağıt gibi internetten söyleyince kötü gelebiliyor.
Mağazalarda satılanlar da çok değişik pahalı oluyor.

kullandığınız kaliteli ve uygun fiyatlı branda marka model varsa iletebilir misiniz? internetten aldım güzel çıktı dediğiniz varsa da link atabilirsiniz üzerime.

tşk.

 
f/p en iyi branda OXFORD.

Oxford Aquatex serisi: yazlık, ince çadır kumaşından yapılıyor. sıcak egsoza hemen kapatıyorum hiç bişey olmadı bugüne kadar, buruşturup çantaya atınca inanılmaz az yer kaplıyor.

Oxford Rainex: kışlık, kumaşı mukavva kadar sert, makasla zor kesersin bırak takılıp yırtılmayı. katlayınca çok yer kaplar, motorla taşımak imkansıza yakın. ama kışın motor dışarda kalsa bile resmen bir evin içindeymiş gibi rahat hissettirir.

Oxford Stormex: adı üstünde, mason ormanlarında yaşanmıyorsa gerek yok.

dikkat edilmesi gereken arka çantayla mı kullanılacak çantasız mı. çünkü dikimi ona göre oluyor, motorun silüetini takip ediyor. böylece kediler de içine girip seleye oturamıyor.

Motorun en x yükseklik x boy ölçülerine göre m, l, xl sipariş verilip uzun yıllar kullanılır.

500 lira bandına çıkılmadıkça bütün brandalar aynı hemen hemen. piyasadaki 100-200 lira olanlardan bir tık pahalı ve bir tık iyi diyebileceğimiz yerli airmaxrider firmasının yazlık ve kışlık brandaları var. ondan da yazlık ve kışlık aldım. kışlık motor modeli belirtmeme rağmen küçük geldi, etekleri kısa. yazlık olanı güzel ama, gri kamuflaj desenli, yazın bu da pratik oluyor, ama yağmur geçiriyor.
  • onemoremile  (11.03.22 16:39:48) 
orijinali kaliteli fakat pahalıdır. autoen marka almıştım eskiden, fiyatına göre epeyce iyiydi. onun dışında ölçüsüne bakarak decathlondan bisiklet kılıfı da bakabilirsiniz.

branda yerine kaliteli bir sele kılıfı da düşünebilirsiniz bu arada. motor kapalı yerde duruyorsa kılıfa hiç gerek yok, açıkta duruyorsa da kılıf olunca kediler girip işeyebiliyorlar işaretlemek için :) sadece seleyi örtseniz kalan kısımları kaliteli şampuan + boya koruyucu kimyasallarla ilk günkü gibi tutabilirsiniz. kılıf kullanmak bir süre sonra dert oluyor.
  • orient blue  (11.03.22 16:43:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.