[]

kisa makyaj sorulari

merhaba,

kaslarim cok acik renk.
tenim de acik renk. ve cok az kasim var bir de. makyaj sevmiyorum ama kas boyamazsam kassiz gibiyim.
nyx lift and snatch aldim. guzel ama uygulayamiyorum bir turlu duzgunce.
daha kolay uygulanabilir ve dogal gorunum yaratan ne var?
ya da bu nyx uygulamaya alisilir mi?

dudaklari dolgun gosteren bir urun var mi kullandiginiz?

urun sorularim bu kadardi.

son olarak, cilt makyaji yapanlar.. fondoten, bb cc krem her ne kullaniyorsaniz en pahali urun de olsa o urunun cildiniz tarafindan emiliyor olmasi fikri sizi rahatsiz ediyor mu? beni cok ediyor.
influencer tayfayi gordukce hayret ediyorum. hepsi kimyasal sonucta. bu durum sadece bende mi var merak ettim.

 
Son soruya yanıt: inanılmaz rahatsız ediyor bu yüzden zorunda kalmadıkça kullanmıyorum. Renkli güneş kremi kullaniyorum yerine.


  • jjimyl  (11.03.22 00:17:14) 
Dediğiniz ürüne baktım, sanki eyeliner kalemi gibi duruyor. Yani, uygulaması kolay değildir diye düşünüyorum. Bence kalem tarzı ürünlere yönelin. Kaş farları kolay uygulanıyordur belki.

Cilt makyaji yapanlara sormuşsun son soruda ama ben her gün fondöten kullanmayı doğru bulmuyorum. Sadece özel günlerde kullanırım. Influencer tayfanın işi bu, mecbur kullanacaklar. Zaten bir sürü bakım da yaptırıyorlardır.
  • sevilen progressive türkücü  (11.03.22 00:38:52) 
Kas maskarasi, missha benefit olabilir ama dogru renk onemli.
Fondotenin hissine kullandikca aliştim, onceleri agir hissediyordum.
Dudaklar icin victorias secret plumping bi sey vardi renksiz hafif hafif igne batiyo gibi olup iki katina cikariyodu.
  • gunes123  (11.03.22 01:24:24) 
sadece concealer kullaniyorum. kapatilip esitlenmesi gerek asiri bir kizariklik, leke falan yoksa tum yuz fondoten gereksiz normal insan icin.

"rahatsiz ediyor mu?'
hayir. aksam iyice yikayip temizliyorum yuzumu, ki bir de buna gelene kadar neler var.
  • hot potato  (11.03.22 09:43:00 ~ 09:43:23) 
ben analiz dersimiz için kendi kullandığım makyaj malzemelerine (allıktır, bb kremdir vs vs) xrd ve ftir çekmiştim aljkdşladşa tabi krem tipi olanları etüvde kurutmak gerekiyor. kuru olanların içlerinde genelde kristalin yapılı ham maddeler var (TiO2 yani titanyum dioksit ve Fe2O3 gibi yani demir oksit (demir III oksit aslında da neyse), sıvı olanlar da tabi başka çözücüler, bağlayıcılar vs de var. katılardaki kristalin yapıdaki ham maddeler genelde seramik yapılı (kovalent bağlı bileşikler) vücudumuz da bu tip kimyasalları dekompoze edecek -parçalayacak yani- sıcaklığı uygulayabilecek durumda değil zaten XD yalnız şu var: biomaterials dersinde hocamız şunu demişti: özellikle güneş koruyucularının içinde nano boyutta titanyum dioksit olabiliyor ve hücre duvarından geçebiliyor. bu da cilt kanserinden korunayım derken vücuda daha zararlı olabiliyor. ha, ben bu konuyu hiç araştırmadım açıkçası, yani tane boyut tespiti yapmadım güneş kremlerinde. aslında aklıma gelmişken onu da yapayım. bu arada playin star again'in dediği gibi, her şey kimyasal, her şeyin fazlası ya da azı da zarar. bunu düşünerek günlük hayatta makyaj kullanımı gerçekleştirilebilir. ek olarak kullandığınız her üründe olmasa da, çoğu üründe yukarıda anlattığım seramik partiküller bulunabiliyor. ama konunun uzmanı değilim tabi ki, kendi kullandığım malzemeleri analiz ettim sadece. (not: ben doğru düzgün hiç makyaj yapmıyorum, laboratuvarda çok terliyorum çünkü, bir de zaten toz çalışıyorum, maske kullanıyorum, gerek görmüyorum o yüzden özel günler dışında.)


  • pasp  (11.03.22 10:29:12 ~ 10:31:05) 
fondoten değil de pure beauty'nin cc kremini sürüyorum sadece burnuma. yves rocher'den aydınlatıcı özellikli göz altı kapatıcı almıştım onu sürüyorum. az sürdüğüm için rahatsız etmiyor ama eve girer girmez ilk yaptığım iş makyajımı silmek.

kaş için bir şey kullanmıyorum ama dudak için "Maybelline Sensational Ultimatte Ruj" ve
"superstay matte ruj" kullanıyorum çok memnunum. dolgun gösteriyor, aşırı kalıcı ve maskeye bulaşmıyor tavsiye ederim.
  • Hallegadola  (11.03.22 13:54:44) 
i. kas fari, mac - omega size koyu mu olur, bilmem; dilerseniz bakin. ben maskara tipli olanlara hep yazik ediyorum.
ii. uzun surmuyor etkileri bende, bazisi dudagimin icini soyuyor; alerjik bunyeyim. yine farla hafif dudak cevresi konturu is gorebiliyor.
iii. dermokozmetik aliyorum, mecburum; delirmeye musait cilt icin olan segment'te takildigim icin zaten agir icerikler olmuyorlar.

issiz influencer tayfa ne yaptigini bilen bir tayfa degil, onlari dusunmeyin bence.

sevgiler!
  • e haliyle  (11.03.22 14:50:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.