[]

ikea söderhamn

merhabalar,
aranızda ikea söderhamn koltuk sahipleri var mıdır? almayı düşünüyorum fakat uzun vadede çökme veya gıcırdama gibi bir problemle karşılaşır mıyım diye de çekiniyorum. ikea mobilyalardan gıcırdama şikayeti çok duyuyorum.
kullananlar anlatırsa çok çok memnun olurum.


 
Hem evde hem de yazlıkta kullanıyorum. Evde vaktin %60 salonda geciyoruz. Ben cok memnunum.

Fakat esim duzen hastasi oldugu icin bazen deliriyor. Minderlerin duzeni bozulunca.
  • kaiserr76  (11.03.22 00:42:23) 
Çökme, gicirdama gibi problemler olmadı. Bayaga derin olduğu için sırtı minderler, yastıklar ile doldurmak gerekiyor. Sedir gibi neredeyse. Tv karşısında vakit geçirmek için süper, misafir ağırlamak için o kadar süper değil.


  • chavezding  (11.03.22 09:24:38) 
arkadaşımda bunun koyu renginden var. bence hem çok kötü görünüyor hem de hiç rahat değil.


  • kimwexler  (11.03.22 09:30:13) 
cokme gicirdama olmuyor, turkiye'de 7 yil kadar kullandim. simdi yurtdisindayim burda da aynisindan aldim. cok rahat. yalniz uzun yillar gecince icindeki yastiklarin ince beyaz kiliflari var, onlar dagiliyor. ama buyuk bir sorun degil. minderlerin de o ince kiliflari biraz dagiliyor ama minderleri ve rahatligini etkilemiyor bu durum.

koyu gri ve turuncu olani almayin, kumasi cok kotu. biz simdi turuncu aldik, cok elektrikleniyor ve cok fazla kir cop topluyor uzerinde. turkiye'deyken su tirtikli olan bej kumastan vardi, o cok iyiydi.

yayilmadan oturmak pek mumkun degil, yasli misafirlere biraz garip geliyor ama alisiyorlar. bir de ekstra yastikla desteklerseniz cok sorun olmaz.
  • lemmiwinks  (11.03.22 11:19:52) 
oturma alanı çok geniş olduğu için ekstra minder olmadan rahat edilemiyor. minderler de düzeltilmediği sürece devamlı dağınık kaldığından insanı bir süre sonra sinir ediyor. uzanınca aradaki boşluklar rahatsız ediyor. "uzun süre uzanayım, tv izleyeyim" diye düşünüyorsanız rahat değil. zaman içerisinde de kumaşı potluk yapıyor, gergin durmuyor. bu kadar bütçeniz varsa çok daha şık ve rahat modeller bulabilirsiniz. ayrıca ölçünüze göre yaptırmak da bir seçenek. örneğin biz buradan çok daha uyguna kendi ölçümüze göre yaptırdık ve çok memnun kaldık: www.instagram.com


  • rachel  (11.03.22 11:52:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.