[]

Deniz memelileri binlerce yıl önce karada mi yaşıyordu?

Sb




 
Karadakiler yillar once denizdeydi.


  • stavro  (10.03.22 19:04:35) 
Yok abi niye karada yaşasın niye öyle düşündün ki. Denizdeki memelilerin bir kısmı karaya çıktı.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (10.03.22 19:05:21) 
Az önce bir video gördüm de Instagramda şaşırdım araştırmaya da üşendim ;D ondan sordum burada.


  • Fusha  (10.03.22 19:35:32) 
Yok abi "yaşam suda başladı" diye jenerik bi cümle de var zaten duymuşsundur belki. Yani yaşam genel olarak "kozmik bir çorba" diye de tanımlanan bi ortamda başlıyor, sonra karaya çıkanlar oluyor suda kalanlar oluyor vs.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (10.03.22 19:47:24) 
Memeliler karada evrimleşti, deniz memelileri geri denize döndü. Yani yunusların falan ilk memeli ataları karadaydı


  • nundu  (10.03.22 19:49:37 ~ 19:50:07) 
nundu +1

evet. yaşam denizde başladı. daha sonra karaya çıktılar. karada evrimleşip memeli olanların bir kısmı denize döndü. örneğin balina.
  • dafuq  (10.03.22 20:29:45) 
Benim izlediğim video da balina hakkindaydi. Teşekkürler


  • Fusha  (10.03.22 20:34:49) 
Yaşam denizde başladı, sonra karaya çıktı. Sonra memeliler evrimleşti. Sonra bir grup memeliler zaten deniz kenarındaydı. Evrimleşe evrimleşe denize döndüler. Zaten deniz memelilerinin bir çoğunda işlevsiz eklemler falan var bizde işlevli olan.


  • zimbirik  (11.03.22 00:36:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.