[]

begendiginiz yabanci isimler ne?

kendi adinizi yabanci isim koymaniz gerekse hangisini isterdiniz? her dil olabilir
katherina, bertha, sasha(bu erkek ismi de oluyor ruslarda ama) bunlar benimkiler



 
james, william, lucas, henry, alex, logan, robert, ryan, jack. kadınlarda da victoria ve kate. "we have to go back, kate"


  • gabe h coud  (10.03.22 15:19:18) 
saşa kadın ismi de olabilir. rusya'da kısaltma olarak kullanılıyor. erkek aleksandr, kadın aleksandra. ikisine de saşa diyebilirsin. rusça demişken kız ismi olarak anastasiya'yı çok beğeniyorum ben, annesi slav kökenli olursa kızıma koymak isterdim. ağızdan çıkışı bile bir ahenkli, dans eder gibi. çok tatlı. ruslar zaten nastya deyip geçiyor. artık msn filan da yok büyüdüğünde nasty_girl06 diye msn adresi alıp dünyamı başıma yıkamaz, o açıdan kafam rahat.

ben kendi ismimi seviyorum, kendim için hiç düşünmedim ama yine oğlum olursa adını gattuso paşamın hatrına IVAN GENNARO koymak isterim. slav coğrafyasının soğukluğuyla italyan defansının sertliğini birleştiren demir gibi bir velet olurdu hehe. onun dışında balkan memleketli eski sevgilime oğlumuz olursa zeljko koyalım adını diyordum, sinir oluyordu "60 yaşında mı doğacak bu çocuk" diye. çok eski oluyormuş. seviyorum ama ben. zeljko obradoviç var, zeljko bebek var... güzel isim bence.
  • der meister  (10.03.22 15:37:03) 
En beğendiğim iki isim Andrew ve Matthew. Aslında kısalarını seviyorum Andy ve Matt. Ama ABD'de kendi ismimin onlar açısından telaffuzu zor olduğu için restoranlarda ya da starbucks'ta falan James diyordum :))

Bir de Isaac ismini severim Newton'dan ötürü ama kendime koymazdım.
  • himmet dayi  (10.03.22 15:59:14) 
of çok zor bir soru. Mabel ve Violet isimlerini oldum olası çok severim bunlara ek olarak May de ekleyebilirim ama o mabel'ın kısaltması gibi de olabiliyor. o yüzden bedava ekstra bir gıda gibi düşünerek Mabel diyorum. son kararım.


  • evde liyakat kalmamis  (10.03.22 16:11:20) 
Chris ismini çok beğeniyorum ama dini bir temele dayandığı için tercih etmem.


  • Deathrow  (10.03.22 18:01:43) 
Stavro


  • stavro  (10.03.22 18:54:51) 
Olivia
Edit: soruyu okumamışım başlığa cevabım üstte. İçeriğe cevabım nikte.

  • Bruce  (10.03.22 20:55:45 ~ 11.03.22 00:03:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.