[]

Şehirlerarası kargolar uçakla mı geliyor hep

Yoksa tırlarla mı geliyor topluca?




 
Kamyonlarla geliyor. Uçak da var ama özellikli kargolarda vardır.


  • orient blue  (10.03.22 11:35:22) 
Hemen hemen hepsi karayolu ile geliyordur, belki de uçakla gelen kargo yoktur bile ülke içinde. Çünkü hem masraflı olur hem de birbirine aşırı uzak şehirlerin arasında yoğun bir kargo gönderimi yoktur sanırım.

Aktarma noktaları var, oradan oraya oradan oraya toplanarak ve sonra geriye doğru çözülerek dağıtılıyor.
  • John Bloor  (10.03.22 11:48:01) 
Yurtiçi kargoların büyük kısmı, neredeyse hepsi karayoluyla taşınıyor. Bazı şirketlerin tüm şehirler için ertesi-gün içi garantisi var mesela, o zaman uçak devreye giriyor. THY uçaklarının bagajlarında yük taşınabiliyor.


  • kaptankedi  (10.03.22 11:49:25) 
Peki ups ile bugün erzurumdan teslim alınan kargo yarın istanbula teslim edilebilir mi? Sitede tahmini teslim oarak yarın görünüyor. Daha 1 saat önce erzurum merkez şubesine gönderildi diyor. Yarın elimde olması imkansız sanki uçak da yok madem.


  • regina phalange  (10.03.22 12:05:48) 
Özellikle ertesi gün teslimat hizmeti almadıysanız hayır. Sonraki gün teslim edilir.


  • kaptankedi  (10.03.22 12:12:04) 
Kamyonlarla geliyor uçakla degil. Ucak kargo ayrı. Karayaolu ile gittigi icin zaten İstanbul'dan uzak illere 2 gunde gidiyor.


  • stavro  (10.03.22 13:10:17) 
Dışarıya iş yaparken aras kargo ile tasarladığım gps takip cihazını yolladım (izmir'den istanbul'a). Müşteri pil ömrünü de test edelim diye cihazı açık bırak online takip edelim dedi, karayolu ile gidiyorlar, kesin bilgi :)


  • kimlanbu  (10.03.22 14:22:09) 
ups'in tahmini teslim tarihi olarak verdigi tarihte getirdigine hic sahit olmadim. genelde 1 hafta suruyor getirmeleri. surat kargo'dan bile kotu operasyonlari. o yuzden yarin gelme ihtimali %1 filan bence. o da hicbir sey imkansiz degildir diye. teorik de olsa bir ihtimal var diye.


  • in vino veritas  (10.03.22 15:53:48) 
Bu sırada doğudan ve batıdan Istanbul'a girişler kontrollü yapılıyor, ekstra bir gecikme de olması muhtemel. Çok kar yağarsa hiç teslimat yapılamayabilir.


  • kaptankedi  (10.03.22 17:28:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.