[]

Çiftlerle görüşmeme kararı almak

Çok azı hariç evli ya da sevgili ya da flörtlü çiftlerin yanında tek başıma olmayı sevmiyorum. Ama kıskançlık olarak değil. Ciciş miciş olmalarına da gerek yok ama onların flörtlerine tanık olmak onlardan soğumama yol açıyor. Bilinçaltı show gibi geliyor. Birbirleriyle ilgili anıları komik gelmiyor. Bazen de muhabbet dönsün diye kullanıldığımı düşünüyorum. İletişim kolaylaştırıcısı gibi.

Çift olsa ve bikaç tane daha partnersiz olsa olur ama çiftlilerin ya da çiftin ortasında azınlık olmayı canım istemiyor. Benim hayatımda biri olunca da genelde sokmam zaten arkadaş ortamıma. Sahtekarlıklarım ve bilinçaltım ortaya çıkmasın diye de yapıyor olabilirim.

Sizce çiftlerle görüşmeme kararı almak ve davet edildiğim zaman çiftlerle görüşmeme kararı aldım demek ayıp mı? Nasıl savuşturabilirim ya da ne bahane sunabilirim? Ha sevdiğim ve rahat ettiğim çiftler var ama %5 gibi. Onlarla görüşürüm yine. Çok saçma bir karar mı sizce?

 
Karar saçma değil de bu şekilde ifade etmek saçma gibi, bir süre mazeret uydurun sonra azalacak zaten teklifler.


  • Fusha  (10.03.22 10:14:26) 
Yani biri bana "çiftlerle görüşmeme kararı aldım, kusura bakma" dese, içimden "manyak mı ne" derim, daha da iletişim kurmam.

Bence hayatınızda biri varken arkadaş ortamına dahil etmemeniz de tuhaf, uzun soluklu bir ilişki öyle yürümez çünkü. Fakat karar sizin, bu şekilde ifade etmek saçma +1
  • kobuzchu kiz  (10.03.22 10:19:01) 
aynısını ben de yapıyorum. ama kimseye "çiftlerle görüşmeme kararı aldım" demiyorum. bu bence biraz ayıp, sonuçta flört/sevgilisi olmadan önce konuştuğun arkadaşın baya bozulur. o yüzden bunu direkt söylemek yerine görüşmeye çağrıldığım zaman türlü bahane bulup gitmiyorum. şu ana kadar pek sorun yaşamadım.

bence saçma bir karar değil. hatta sosyalleşme kısmında oldukça mantıklı. çiftteki "arkadaşın olmayan" kişi sürekli nasıl tanıştıklarını, neler yaptıklarını vs anlatıyor, bunalıyorum. bir de arkadaşımı gelmiş bana anlatıyor "şöyle yapıyor böyle yapıyor" gibi. sanki orada "ilişkimizi anlatacak birini bulalım" denmiş de öyle konuşuyorlarmış gibi geliyor. gereksiz, anlamsız ve zorlama bir sosyalleşme çabası. gerek yok. bekar veya ilişkisi olsa bile o kişiyle gelmemiş insanlarla görüşünce hem ettiğim muhabbet sohbetten hem de gereksiz şeyler duymamaktan dolayı daha fazla keyif alıyorum. birilerinin ilişkisinde neler olup bittiğini, reklamlarını veya sorunlarını dinleyecek olan biz değiliz. basit.
  • ilgeru  (10.03.22 10:24:33) 
siz neden böyle hissediyorsunuz çiftlerin yanında bence onu bir çözmeniz lazım kendi içinizde. bilinçaltı kısmının ne alaka olduğunu anlayamadım.

bunun dışında karar saçma değil buna ihtiyaç duyuyorsunuz demek ki mental olarak ama bu şekilde açıklama ihtiyacı duymanız saçma +1
  • evde liyakat kalmamis  (10.03.22 10:32:43) 
çok haklısın. biz de çift olarak single arkadaşlarla görüştüğümüzde arkadaşların rahatsız olabileceği davranışları hemen anlıyoruz. sahilde 4 kişi yürürken çift birbirlerine sarılıp mıç mıç hareketlerde bulunuyorsa diğerleri rahatsız oluyor. ya da muhabbet çift olarak yalnız olduğumuzda konuştuğumuz şeyler olursa arkadaşları bayar. onun için böyle aktivitelerde el ele bile tutuşmuyoruz. arkadaşlar da çok rahat oluyorlar, devamlı görüşmek istiyorlar.

görüşmeme kararı aldım demek düşmanca bir tavır. programım var maalesef, demek yeterli. çift olduğunda sevgilini arkadaş ortamına sokmamak ilişkini çok yıpratır. bu şekilde sağlıklı ve uzun soluklu bir ilişki yürütmek neredeyse imkansız. tam aksine sosyal çevrene sokabildiğin kadar sokmalısın.
  • gabe h coud  (10.03.22 10:39:08 ~ 10:41:42) 
Saçma değil haklısın ama bu şekilde açıklamak tuhaf :) iki kere bahane uydursan üçüncüde çağırılmazsın zaten


  • freebird5406_2  (10.03.22 11:13:45) 
Haklısın ama böyle açıklamaya gerek yok +1

"ha müdür yok yaa, ben rahat etmiyorum öyle sap gibi sizin yanınızda" derim ben. Bunu diyebilecek samimiyette değilsem zaten samimi olmadığım çiftin ortasında ne işim var?
  • John Bloor  (10.03.22 11:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.