[]

Arabaya LPG taktirmak nekadar tutar ?

Bir klasik 1.3 75bg Motora Atiker LPG kit taktirmak nekadar tutar ?
Kit fiyatlari nekadar suan ?



 
manası yok artık hacı. 6-7 bin civarı tutar. ruhsatı değiştir, muaneye git vs vs.. benzinden kaçayım lpg'ye döneyim devri bitti.


  • duster  (09.03.22 13:41:22) 
En önemli soru, kiti amorti edecek kadar aracı kullanıyor musunuz?

Ortalama olarak 8 litre benzin yakan bir araç 10 litre kadar lpg yakar.

bugün benzin 20,36 tl 100 km'de 163 tl yakar yaklaşık. LPG 10,63 tl 100 km'de 106 TL.

100 km'de 60 tl kar var yaklaşık, 10.000 km'de amorti ediyor gibi.

Ama benzin ile lpg fiyatlarında bu kadar uçurum yoktu, yakın zamanda neredeyse birbirine yakındı. LPG güncel fiyatı sağlıklı olmayabilir.

Şubat ayında LPG 10 benzin 15 liraymış mesela. Bu fiyatlarla 30.000 km amorti süresi yaklaşık.
  • John Bloor  (09.03.22 14:56:16) 
lpg pişmanlıktır. bir aracımın motorunu yedi, diğeri kronik sıkıntılı olarak satıldı. atmosferik motorsa sıkıntı olmaz.


  • mikahakkinen  (09.03.22 15:18:15) 
Taktırmaya karar verirsen öneri olarak mutlaka ama mutlaka işinin ehli bir yerde taktırmanı öneririm. Ben şehir değiştirip sırf montaj için candan mühendislik isimli yere gittim. Önerir miyim? Kesinlikle evet. Umarım LPG fiyatına kafayı takmazlar.


  • oligomer  (09.03.22 16:10:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.