[]

Şu araba alınır mı sizce? Pajero

www.sahibinden.com

Bu alınmaz diyelim ki. O zaman bu fiyat aralığında bu tarz bir araba alamaz mıyız? Ömrü hayatımızda bu tarz bir arabaya binemeyecek mıyız Türk evladı olarak?


 
Valla öneri vermiyim ama facebooktaki pajero gruplarına üye ol bak derim. Ben bi ara pajero pinin bakıyordum. Gaz kelebeği sorunu oluyormus gibi duymustum en buyuk sorun olaraktan. Buarada benzini içer sanırım bu:)


  • solenkol  (09.03.22 13:03:05) 
alınır ama bence kesinlikle çevrenizde bu araçlardan anlayan, kullanan birilerinin bulunması gerek. yirmi yaşında araç, japon da olsa illa ki küçük veya büyük sorunlar çıkaracaktır.
rutin bakımlar harici bir sorun olduğunda parçasını bulmak kolay olmayabilir veya pahalı olabilir, yakıt tüketimi de yüksek olur binek araçlara göre.

  • gkhncnzdgn  (09.03.22 13:25:33) 
yani bu araç icin deliriyorsaniz alınır, bu mantıkla her araç alınır alınmasına ama ben olsam 21 yaşında, 14-15 litre/100 km yakıt harcayan, 0-100 km/s hızlanması 20 saniye olan araca ben olsam değil 260 bin, 60 bin lira bile vermezdim.

usta bulmak şart +1.
  • orient blue  (09.03.22 14:15:58) 
Bu araç ancak bir otomobiliniz varsa keyif için alınır. Şu ortamda özellikle bu benzin fiyatlarıyla günlük kullanımda mahvolursunuz. Bu yaşta bir 4 çeker baktığınıza göre bütçe kısıtı var diye düşünüyorum. Otogaz falan da denemeyin yazıktır:) Zaten otogaz da olsa bu araçlar çok yakıt tüketir.

Ne kadar uzakdoğu aracı da olsa 2001 model bir araçta sorunlar olacaktır zaten bu arabaları genelde uğraşmayı seven adamlar alıyor. Orasını söksün burasını değiştirsin motoru modifiye etsin...

Özellikle bütçeyi düşünen bir sürücü için Günlük kullanıma çok uygun olmaz.

Güvendiğiniz bir ustanız olmalı böyle bir araç kullanmak için.
  • anten  (09.03.22 14:29:05) 
Eğer oto sanayici değilseniz, ya da hafta sonu dükkanını açıp istediğiniz gibi aracı kurcalayacağınız tamirci bir arkadaşınız yoksa bu yaşlarda bu tür nadir araçlar dert sahibi yapar insanı.


  • John Bloor  (09.03.22 15:01:06) 
11 yaşında büyük dizel motorlu araç sahibiyim, çok büyük sorunlar çıkarmıyor. 1.6 dizele göre elbette çok yakıyor ama her gün kullanmadığım için de pek dert etmiyorum.


  • kaptankedi  (09.03.22 15:18:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.